MENY

/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Vi breddar med Antennservice

Vi breddar med Antennservice

Tjänstesverige växer och vi med det. Vårt varumärke blir allt starkare och vår modell med frilansande tekniker/Handymans ligger i tiden. På daglig basis tvingats säga nej till uppdrag som kräver särskild kompetens inom antenner och paraboler där det krävs mätinstrument mm. Så kan vi ju inte ha det eller hur…

Vi lanserar därför en egen rikstäckande Antennservice den 1 mars. Genom ett nära samarbete med CANT som certifierar antenntekniker och antennserviceföretag bjuder vi nu in Sveriges duktigaste Antennserviceföretag att jobba tillsammans med oss. Arbetet med det pågår för fullt och vi förväntas ha slutit avtal med drygt 100 företag innan lanseringen

Hemfixarnas Antennservice kommer finnas tillgänglig i hela landet när vi släpper tjänsten den 1 mars. För oss är det självklart att kunna erbjuda tjänsten med samma kompletta teckning som våra nuvarande tjänster tekniksupport och hantverkshjälp.

Alla vill ha fasta priser

Att för kunden veta vad det kostar innan man beställer blir allt mer självklart. Vi har därför satt samman två paket, ett för service av paraboler och ett för ”vanliga” antenner. på så vis harmoniserar vår nya tjänst med övriga tjänster och fastpriser. Det skall vara enkelt och tydligt för alla kunder vad som ingår och vad det kostar. På så vis ökar vi kundnöjdheten och enkelheten för antennserviceteknikern på plats. I vårt parabolservice paket ingår följande:

  • Resa
  • Felsökning
  • Omkontaktering av kablar inkl. kontakter och lite kabel
  • Riktning av antennen
  • Kanalsökning av mottagare

Priset för Parabolservicen är låga 1399 kr inkl. resan till och från kunden. Parabolantenner och ”vanliga” antenner är normalt inte dubbelriktade och kan inte anses som kommunikationsutrustning varför de inte omfattas av RUT-avdraget.

Det skall bli fantastiskt kul att lansera rikstäckande antennservice under vårt starka varumärke. Tjänsten är hel rätt i vårt tjänsteutbud och vi är oerhört stolta att tillsammans med våra installatörer bredda oss ytterligare