MENY

Vad kan hemfixare göra?

Avancerad antennservice

Hjälp med din antennanläggning

Våra CANT-certifierade antenntekniker är experter på alla typer av antennproblem. Vet du inte riktigt hur du får din TV-mottagning eller har du både Parabol och vanlig takantenn? Oavsett kan vi hjälpa dig med dina antennproblem. Många antennanläggningar i villor har växt över tiden med tillkommande Paraboler och antenner vartefter nya operatörer tillkommit eller TV-kanaler lagts ut. Med vår långa erfarenhet har vi varit med på resan och hjälpt tusentals kunder utveckla sina mottagningssystem. I våra trygga händer kan du luta dig tillbaka och låta ett proffs optimera din antennanläggning.

Från detektivarbete till löst Antennproblem

Genom att mäta signalen och följa kablarna konstaterar vi vilken källa som är problemet och ställer sedan en feldiagnos. Ofta är olika antenner och paraboler sammansatta i en och samma kabel. Aktiva eller passiva switchar sammanför eller splittar signalen på dess väg från antennen till din mottagare. En uppsjö av olika lösningar finns men för oss är det inget olösbart problem. Dock kan vi behöva beställa olika specialswitchar för att lösa problemet.

Ta hem ett Antennproffs för 799 kr/tim

I dessa lite mer avancerade anläggningar är det omöjligt att sätta ett fast pris. Här jobbar vi i stället löpande. Oftast konstaterar vi problemet och löser det på en till två timmar. Tveka inte att kontakta oss för en lösning på dina mer avancerade antennproblem. Vi har alltid en lösning för dig – ta hem en Antennfixare redan idag!

Boka nu