MENY

Vad kan hemfixare göra?

Fast pris på parabolservice

1399kr

Fast pris på Parabolservice

Alla våra Antennfixare har CANT-certifiering och är utrustade med moderna mätinstrument. Självklart har vi även de verktyg som krävs för att montera och justera din parabol. Vi felsöker och ordnar till alla typer av fel i hela landet. Vi har med oss de vanligaste reservdelarna och ordnar oftast felet på en gång. Ibland kan vi behöva beställa reservdelar och återkomma på ny avtalad tid men det är sällsynt. Resan ingår i det fasta priset och vi kommer vanligtvis inom 24 timmar. Våra tekniker är lokala och kan förutsättningarna för de bästa parabolinställningarna där du bor.

Signalkvalitén är helt avgörande

Din parabol tar emot signaler från satelliter som placerats 36.000 km från jorden. Signalerna är extremt svaga när de träffar din parabol vars syfte är att förstärka dem innan de träffar själva antennen som är mikrovågshuvudet, eller LNB som det även kallas. Därför är riktningen av parabolen helt avgörande för signalstyrkan och mottagningskvalitén. Om riktningen inte är perfekt kan det räcka med ett kraftigt regn, som försvagar signalerna ytterligare, för att du skall tappa mottagningen helt. Våra Antennfixare har lång och bred kunskap om paraboler och hur de skall optimeras för bästa signal kvalité. Mätinstrumentet är antennfixarens bästa vän och vi är alltid utrustade med de senaste. Oavsett om det handlar om ovanliga satellitpositioner eller de av Visat och Canal Digital nyttjade ”Svenska” satelliterna är vi väl förberedda.

Fri sikt till satelliten är viktig

Allt som dämpar signalerna minskar signalstyrkan och därmed mottagnings kvalitén. En vanlig orsak till dålig signal är att det växt upp träd som skymmer satelliten. På våren när löven spricker ut är det droppen som får signalstyrkan att gå under gränsen och du tappar din mottagning av tv-kanalerna. I detta fall kan man antingen flytta parabolen eller beskära trädet. I de fall vi flyttar parabolen måste även kabeln förlängas och kontakternas om.

Fast pris på Parabolservice 1399 kr

Att ta hem en Antennfixare är både säkert och riskfritt. Eftersom  vi genomfört tusentals lyckade montage och felsökningar vet vi allt om problemen våra kunder har. Med vår samlade erfarenhet från alla dessa uppdrag har vi satt fast pris på en vanlig parabolservice. Hemfixarna är unika med att till fast pris lösa dina Parabolproblem, små som stora. I priset ingår en del enkelt förbrukningsmaterial som kontakter, några klammers, vulktejp och lite kabel. Detta ingår i hembesöket:

  • Resa
  • Felsökning
  • Omkontaktering av kablar inkl. kontakter och lite kabel
  • Riktning av antennen
  • Kanalsökning av mottagare

Fast pris inom tätort 1399 kr inkl. resa.

Hembesöket sker på en tid som passar dig, ibland även på kvällar och helger.

Eventuellt förbrukningsmaterial som kontakter, några klammers, vulktejp och lite kabel. ingår men trasig hårdvara kan tillkomma utöver ovan priser.

Boka nu