Lasse Åberg får hjälp av Hemfixarna!

Vi finns även på 0770-220 720
Vi finns även på 0770-220 720

MENY

Vad kan hemfixare göra?

Fast pris på antennservice

1399kr

Fast pris på antennservice

Oavsett vilken takantenn du har problem med har vi lösningen. Våra CANT-certifierade Antennfixare är experter på att felsöka och åtgärda dina mottagningsproblem. Utomhus är vädrets inverkan stor och slitage på kablar och kontaktdon många gånger orsaken till signalbortfallet. Med våra mätinstrument ställer vi snabbt diagnos och kommer med förslag på åtgärd. Våra Antennfixare finns lokalt på din ort och är specialister på just dina mottagningsförhållanden. Därför löser vi dina antennproblem snabbt och långsiktigt.

Vilken TV-mast ger bäst mottagning

Våra Antennfixare är lokala och kan mottagningsförhållandena där du bor. Många års erfarenhet ligger till grund för vår kunskapsbank och vi har massor av knep för att ge dig bästa signalen. Ibland kan vi behöva rikta om antennen till en annan sändare. Även om vegetationen påverkar TV-signalerna ytterst marginellt  kan den vara orsaken till att vi föreslår en omriktning. Ibland kan kraftiga vindar i samband med storm vrida antennen som vi då riktar om till bästa signalstyrka. Med hjälp av våra mätinstrument hittar vi den bästa riktningen som ger starkast signal. Oavsett åtgärd ingår allt i vårt fasta pris och du kan bekvämt luta dig tillbaka medan vi jobbar.

Fukt och väder påverkar anläggningen

Vädrets makter tär hårt på kablar och kontakter. Antennkablar och kontaktbleck är ofta gjorda av koppar som ärjar då de utsätts för långvarig fukt. Successivt ökar då dämpningen med försämrad signalstyrka och signal kvalité som följd. Rengöring av kontaktbläck och kapning av antennkabel är de vanligaste åtgärderna för att lösa problemet. i detta fall slipper du köpa nya kopplingsboxar och antenner. I värsta fall måste du köpa nya kopplingsboxar och antenner som vi antingen har med oss eller beställer för att montera vid senare tillfälle.

Vi löser dina antennproblem

Våra Antennfixare är utbildade och CANT-certifierade tekniker och är verksamma i ditt närområde. Antennfixaren får ditt uppdrag och bokar en tid för hembesöket som passar dig, ibland på kvällar och helger. Med vår breda och långa erfarenhet av antenninstallationer och antennproblem har vi alltid den bästa lösningen för dig och din antenn. Därför vet vi vad som krävs och har satt fast pris på antennservicen. Det är tryggt, säkert och billigt att ta hem en Antennfixare från Hemfixarna.

Boka nu