Vad kan hemfixare göra?

Gardiner, gardinstänger och rullgardiner

349kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Rätt monterade gardiner påverkar rummet

Hemfixarna är experter på gardinmontage. Våra Fixare har monterat gardiner i hela landet med gott resultat. Av all inredning som påverkar upplevelsen av rummet är gardinerna en av de viktigaste. Den upplevda takhöjden påverkas av höjden på gardinstången och därmed höjden på gardinen. Här gäller det att veta vad man gör. Tillsammans med dig och ditt skarpa öga enas vi om den exakta placeringen av gardinstången.

Hemfixarna har Fixare med kompetens i världsklass tillgängliga i hela landet. Boka en fixare så hjälper vi dig till ett prefekt montage av dina gardinstänger och gardiner

Rätt bredd och höjd på gardinstången

Beroende på takhöjd och fönsterstorlek kan man trolla med rumsupplevelsen. Är fönstret litet monterar vi gardinen lite bredare och får därigenom upplevelsen av ett bredare rum. Dessutom kan hela gardinen skjutas åt sidan vilket ökar ljusinsläppet. På så vis optimerar vi dina förutsättningar enkelt och helt gratis.

Vanligtvis monteras gardinstången 10 cm över fönstret. Vill man ge intryck av en högre takhöjd kan detta mått ökas ända upp till 20 cm. här måste du och vår Fixare hjälpas åt för att tillsammans finna optimala placeringen innan montaget påbörjas. Hos oss är du dock i trygga händer och vi tar den tid uppgiften kräver.

Gardinmontage oavsett väggtyp

Våra certifierade Fixare har alltid rätta verktygen med sig och de vanligaste skruvarna och pluggen i de fall det är betongvägg. Normalt räcker det att i betong borra med 5,5 mm borr och sätta röda plugg men om väggen är porös väljer vi en grövre borr. Oavsett väggtyp löser vi montaget direkt och endast i undantagsfall måste vi åka efter specialmaterial. Vår breda erfarenhet av att montera gardinstänger och rullgardiner gör att jobbet går snabbt och blir bra.

När vi monterat gardinen städar vi självklart upp allt damm och tar med oss emballage och förpackningar. Vi ser alltid till att du är nöjd med montaget och tar den tid som krävs för att montaget skall bli perfekt. är du kräsen och värnar om din bostad är våra Fixare din bästa kompis. Tillsammans ser ni till att det blir precis så bra som du förväntar dig.

Vi justerar dina gardiner för fönsterbrädor och annat

Har du köpt ett gardinsystem som går att justera, bra då hjälper vi dig! Ibland kan man även behöva justera för annat än bara fönsterbänken, till exempel om du har vida blomkrukor eller ett utstickande element. Här gäller det att ha tålamod och noggrant analysera vad som är bäst för rummet och för funktionen. Våra Fixare har massor av erfarenhet, tips och trix och tillsammans når ni perfektion. Ibland kan man behöva testa först för att sedan justera gardinerna både en andra och tredje gång innan resultatet blir perfekt.

Rullgardiner som täcker hela fönstret

Visst är det irriterande när en ljusstrimma sipprar igenom den nyköpta rullgardinen. Det finns i de flesta fall en del knep för att få det tätt och med hjälp av en av våra Fixare är det bäddat för succé. Med rätt skruvar och rätt placering kan våra Fixare se till att ljusläckaget minskar eller elimineras helt. Med noggrann planering innan montaget samt en av våra certifierade Fixare är det oftast en smal sak att få rullgardins montaget perfekt. Ta hem en avv våra Fixare idag så sover du gott redan i natt!