Vad kan hemfixare göra?

Uppsättning av hyllor och tavlor

499kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Montagehjälpen finns nära dig

Hemfixarna har testade och certifierade personer som vi kallar kallar Fixare i hela Sverige. Vi kommer gärna förbi och hjälper dig montera tavlor, lampor, hyllor, krokar och annat du behöver sätta upp. Oavsett väggtyp har våra Fixare med sig det rätta montagematerialet i form av skruvar och pluggar. Med oss har vi självklart även borrar och borrmaskiner för alla olika väggtyper. Vi monterar hyllor, tavlor och möbler oavsett om det är gips, betong eller träväggar. För oss och våra händiga Fixare finns inga svåra eller omöjliga väggar. Kontakta oss idag så är tavlan uppe innan kvällen.

Billiga enkla hantverkstjänster till oslagbara priser

Fixarna utgår hemifrån och tar aldrig betalt för resan. Kanske bor en av våra händiga hantverks-Fixare i samma kvarter som du. Det innebär att du som kund endast betalar för den tid Fixaren är på plats och hjälper till. Inga reskostnader eller restid tillkommer.

Vi hjälper dig med enklare hantverkstjänster som för vanliga snickare och hantverkare är för korta och därmed olönsamma. För oss är inga uppdrag för små eller enkla. Oavsett om du vill ha borrning för att sätta upp lampor, hyllor, krokar tavlor, väggfästen, hatthyllor eller fästa in möbler ordnar vi det till synnerligen humana priser. Att ta hem en Fixare som utför enklare hantverkstjänster behöver inte kosta mer än minsta debitering som är 499 kr per timme efter 50% rutavdrag.

Vi monterar i alla typer av väggar

Alla väggar är unika och kräver olika typer av fästmaterial samt verktyg. Därför har alla våra Fixare genomgått ett kunskapstest och blivit certifierade Fixare. Med sig har de dessutom ett rejält tilltaget verktygskitt inklusive borrar och borrmaskiner för just din väggtyp. Merparten av alla uppdrag klarar vi med vårt standardiserade material och verktygs kitt. Ibland kan vi dock behöva åka och köpa unikt fästmaterial på byggvaruhuset men vi ställer alltid upp och ser till att materialet blir det rätta.

För oss är det självklart att montera upp din hylla, toapappershållare, skohylla eller tavla på ett perfekt sätt. Inte bara att den sitter estetiskt korrekt utan även att skruven är anpassad för väggtypen och för belastningen. Inget får lossna och falla ner för att skada personer eller föremål i din bostad. Hellre tar vi en överdimensionerad skruv och plugg men främst handlar det om rätt metod för rätt typ av vägg.

Skydd mot damm och repor samt städning

För våra Fixare är det självklart viktigt att inte skräpa ner hemma hos dig. För oss är det självklart att lämna din bostad som vi möttes av den. Det innebär att vi täcker ytor som skall skyddas med lämpligt täckmaterial. I samråd med dig vidtar vi nödvändiga skyddsåtgärder för att inte skada möbler, inredning, golv eller väggar i din bostad. För oss är alla bostäder och kunder lika prioriterade och inget får fallera eller brista oavsett om våra jobb normalt sett är enkla och korta.

När vi borrar är det självklart att vi samlar upp borrdamm med dammsugaren mot hålet när vi borrar. Det är faktiskt ett krav vi ställer på alla Fixare och en del av certifieringen. Efter arbetets slut tar vi ett varv med dammsugaren och plockar upp eventuella större föremål. För oss är din bostad helig och skall skyddas under hela arbetets gång. Städa gör vi med städmaterialet i din bostad. Ofta räcker det med att dammsuga rejält.

Om du vill tar vi även med eventuellt större skräp och emballage till återvinningen. För dig som valt att inte göra något själv är det självklart att få hjälp även med bortforsling av skräp och överblivet material eller emballage.

 

Boka nu