Vad kan hemfixare göra?

Möbelmontering

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Trött på monteringsanvisningar och pilliga skruvar?

Våra Hemfixarna får ihop även de mest komplicerade möblerna. Genom certifieringar och tester vet vi att kompetensnivån på Fixaren i din ort är den rätta för alla typer av möbler och garderober. Få tid över till annat, ta hjälp av en Fixare så sparar du både tid och rygg. Vi monterar möbler från alla leverantörer från de stora etablerade Ikea och Mio till de lokala och såklart även alla som möbler via nätet.

Låt oss montera dina nya möbler

Ofta är det uppackningen och att läsa monteringsanvisningen som tar mest tid vid själva möbelmontaget. I synnerhet för dig som inte monterar möbler varje dag. Det gör våra Fixare och därför är vi proffs på möbelmontering. Det som för dig tar flera timmar löser vi på bråkdelen av tiden med den erfarenhet vi skaffat oss genom åren. På en eller två timmar monterar vi oftast upp alla möbler du köpt oavsett om det är massor av lådor, luckor och rörliga delar. För det är just luckor och lådor som tar mest tid. Dels för att de består av många delar som skall monteras ihop, dels för att de är många, i synnerhet på byråar och i garderober.

Alla monteringsanvisningar är naturligtvis unika men tillvägagångssätten är oftast desamma oavsett om det gäller en Ikea- eller Mio-möbel som skall monteras. Med ett proffs som monterar din nya möbel vet du dessutom att den skruvas ihop korrekt och att inga skruvar eller andra föremål blir över. Vanan gör dessutom att vi sällan gör fel vid montaget av möbeln. Fel som teoretiskt borde kunna åtgärdas genom att man skruvar isär möbeln igen men som ofta leder till att trät vidgats och det fäster sämre då det skall skruvas ihop igen.

Vi monterar alltid tippskydd

För oss och våra Fixare är det självklart att förhindra att möbler, i synnerhet byråar faller framåt på grund av tungt innehåll. Vi monterar därför alltid medföljande tippskydd. Oavsett om det är en betongvägg, gipsvägg eller annat material förankrar vi din nya möbel i bakomvarande vägg. Din trygghet är en självklarhet för oss och våra Fixare, därför monterar vi alltid tippskyddet. För oss och alla våra Fixare är det självklart att bidra till minskad olycksrisk i hemmet genom att förankra möbeln i väggen. För Hemfixarna är tippskydd lika självklart som bilbälte.

Fråga gärna vår Fixare om hur man bäst monterar tippskyddet så att möbeln kan flyttas senare. Vid flytt av en möbel som sitter fast i väggen måste så klart skruvar demonteras och tippskyddet frigöras från väggen. Att redan från början ta det i beaktan är viktigt så att hålen blir så små som möjligt.

Repfritt möbelmontage hemma

Oftast monterar vi i det rum möbeln skall stå i men ibland sker montaget i garage eller på altaner. Genom att använda emballaget som golvskydd undviker vi att repa ditt golv även när möbeln skall vändas. Våra Fixare har monterat alla typer av möbler från alla leverantörer. Allt från byråar och sängar till garderober och soffbord. Ofta är golvet betydligt mer kostsamt att reparera än om möbeln skulle repas. Vi arbetar därför alltid med största försiktighet även om det handlar om lätta möbler som bord, stolar och byråar. Även när vi monterar höga otympliga garderober ser vi till att skydda golv och väggar. Ibland om det är riktigt stora möbler som bokhyllor och vitrinskåp som anländer i mindre emballage införskaffar vi ytterligare skyddsmaterial som filtar och annat. Allt för att inte repa ditt fina golv.

Ansvarsförsäkring

Hemfixarna har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker skador inte bara på din nyköpta möbel utan även på din bostad. Vi jobbar långsiktigt och med 100% nöjd kund-garanti. Därför är det självklart att ha en av marknadens mest kompletta ansvarsförsäkringar till hands. Det är ytterst ovanligt men man vet aldrig. Skulle vi mot förmodan ställa till det för dig kopplar vi omedelbart in Trygg Hansa som sedan ser till att du är skadefri.

Vi tar hand om överblivet skräp

Vi vill så klart du skall vara helt befriad från arbete när du anlitar oss för att montera dina nya möbler. Därför är det självklart för oss att dessutom ta hand om överblivet emballage (kartonger) som vi efter montaget tar till återvinningen. På så vis spar du tid och slipper skita ner dig. Tveka inte, låt oss ta hand om din nya möbel från uppackning till bortforsling av emballaget.

Fast pris på möbelmontering

Allt fler kunder efterfrågar fasta priser. Inom allt fler branscher och i fler sammanhang ser vi idag fasta priser även på tjänster. I samarbete med ett antal leverantörer har vi tagit fram fasta priser knutet till specifika möbler. Inte bara möbeltypen utan även storleken, antalet sektioner och i viss mån materialet tas i beaktan när vi sätter det fasta priset på aktuellt möbelmontage.  Självklart skall du som kund i förväg, i samband med köpet veta vad vår smidiga montagetjänst kostar för just din möbel.

Möbelmontering utan fast pris?

Vi erbjuder så klart även möbelmontering på löpande räkning. Vanliga prislistan gäller här. Kanske är det så att du utöver montage även vill ha specialanpassningar av möbeln i form av håltagningar eller utsågningar. För oss är inget omöjligt och vi löser det mesta på plats. I dessa fall är det mer lämpligt att ta hem en möbel-Fixare på löpande räkning. Oavsett så kommer totalpriset på montaget bli lägre än om en ”vanlig” traditionell hantverkare skulle anlitats. Vi debiterar inte för resan utan börjar ta betalt när vi påbörjar möbelmontaget hemma hos dig. Tveka därför inte att ta hem en av våra händiga möbelmontörer, även om det är på löpande räkning.

Olika priser på olika möbelmontage

Det fasta priset beror som sagt på vilken typ av möbel det är, materialet och så klart vem som tillverkat möbeln. Därför finner du inga priser här utan i våra samarbetspartners butiker och hemsidor. Vi hänvisar så klart dit i första hand. Vill du beställa ett möbelmontage av oss på en redan köpt byrå, soffa eller annan möbel kan du göra det, men en förutsättning är dock att den är köpt hos någon av dessa leverantörer.

På ovan leverantörer kan vi tillämpa samma fasta installationspriser som i deras varuhus, kataloger och hemsidor. Är du det minsta tveksam är det bara att kontakta vår kundtjänst på 0770 220 720 så hjälper vi dig till rätta.

Boka nu