Vad kan hemfixare göra?

Möbelmontering övriga leverantörer

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Möbelmontering övriga leverantörer

Oavsett vilken stil du har hemma så är Sverige lyckligt lottat med flertalet skickliga möbelföretag. Både stilmässig och kvalitativ design har präglat den svenska möbelmarknaden de senaste 100 åren och svensk design går att hitta i hem över hela världen. E-handel har gjort att det idag är lika vanligt att klicka hem sin soffa eller säng på nätet som det är att fysiskt ta sig till en möbelåterförsäljare såsom Stalands i ett köpkvarter för att köpa sin soffa eller säng.

Försäljningen utav möbler har följt samma trend som mycket annat och förflyttat sig till internet, vilket har gett stora fördelar för både konsumenter och för företagen. Vi konsumenter kan jämföra våra möbelinköp och har dessutom ett större utbud när vi letar vår nya soffa, matbord eller garderob och kan både kolla upp pris och design mellan flera aktörer för att sedan fatta vårt beslut och göra vårt inköp.

En möbel för alla

Home furnishing Nordic med både sina fysiska och nätbaserade möbelvaruhus såsom Trademax, Chilli och Furniture Box har hundra tusentals möbelprodukter som om vi inte hade haft internet inte haft tillgång till. På https://www.trademax.se kan man finna ett stort utbud av allt från vanliga soffor, förvarningssystem, garderober, sängar och bord till häftiga soffor med inbyggda kylar, hyllsystem med eldstäder och sängar med inbyggda högtalare. Har du beställt en möbel från någon av dessa företag kan du vara nöjd, men förvänta dig också att det tillkommer montering innan det platta paketet är en färdig möbel.

Mio är med sin kvalité och pris och blandning av återförsäljning och egna möbler en stor aktör på den svenska marknaden ute i butik och på nätet. Mio är en av de största i Sverige på stoppmöbler, det vill säga soffor och sängar. Så har du hamnat här för att du köpt en soffa eller säng på Mio så är du inte ensam.

Har du handlat varor på Jysk så har du handlat möbler till lågt pris men med hög kvalitet. Jysk är en väletablerad aktör som finns över hela landet och har ett brett utbud av allt ifrån skrivbord, matbord, stoppmöbler, gardinstänger och utemöbler. Jysk säljer likt många andra sina möbler omonterade och ofta i platta paket. Här gäller det att följa montageanvisningen och ha rätt verktyg för att montering ska bli bra.

Kräver montering

Oavsett om din möbel är beställd från internet eller om du varit i en fysisk möbelbutik så krävs det ofta en montering. Till monteringen så krävs definitivt verktyg, dels för monteringen och till tippskyddet som ska monteras i möbeln och i väggen, för det så behövs en borrmaskin och fästningsmaterial.

Vid montering så behövs det oftast bara enklare verktyg som gemene man har hemma i sin verktygslåda. Det säger dock inte att möbeln som ska monteras är enkel för det. En större garderob med skjutdörrar kräver oftast inte mer än en uppsättning av skruvmejslar och en hammare, men samma garderobskombination kan ta mellan 4 och 7 timmar att montera, beroende på erfarenhet.

Det följer med monteringsanvisningar med uppemot hundra steg och minsta fel kan göra att man måste starta om för att monteringen inte går ihop. Möblerna är inte gjorda för att demonteras och sedan monteras igen. Om möbeln därför i första steget blir felmonterad och behöver monteras isär för att sedan monteras ihop igen så är det vanligt att tråkiga skavanker uppstår

Prisvärda möbelmontörer

Med start från och med 2021 så har den svenska regeringen gjort det möjligt att utnyttja sitt RUT-avdrag på möbleringstjänster. Det innebär att man kan precis som vid tekniksupport, flyttjänster eller städhjälp kan utnyttja sin skattereduktion på att få hjälp med montering av möbler och uppsättning av enklare inredning såsom gardinstänger, tavlor och spegel på väggen.

Hemfixarna med sina 700 möbelmontörer över landet har någon i ditt område, som oftast inom 48 timmar kan vara på plats hemma hos dig och montera dina nya möbler ditt ett pangpris.

Skattereduktionen ger ett avdrag på 50 % på arbetskostnaden och Hemfixarna sköter hela administrationen kring RUT. Det enda du behöver göra att klicka på nedan bokningsknapp och välja vilka möbler som du önskar få monterade, du får sedan ett fast pris och en montör kommer sedan på önskad tid och dag, bra är att du även kan få det på kvällar och helger.

Slipp slita och boka monteringshjälp

  1. Beställ monteringshjälp på Hemfixarnas hemsida eller kontakta vår kundtjänst på 0770 220 720 och få ett fast pris på monteringen.
  2. Ditt ärende skickas ut till våra lokala möbelmontörer som sedan tar kontakt med dig för att boka en tid för hembesöket och monteringen. Du kan få din montering gjord både kvällar och helger till ingen extra kostnad.
  3. En möbelmontör utför monteringen och Hemfixarna fakturerar sedan ärendet med 15 dagars kredit och hanterar eventuell RUT-avdrag.
Boka nu