Vad kan hemfixare göra?

Möbelmontering

Trött på monteringsanvisningar och pilliga skruvar?

Våra Hemfixare får ihop även de mest komplicerade möblerna. Genom certifieringar och tester vet vi att kompetensnivån på Fixaren i din ort är den rätta för alla typer av möbler och garderober. Få tid över till annat, ta hjälp av en Fixare så sparar du både tid och rygg. Vi monterar möbler från alla leverantörer från de stora etablerade Ikea och Mio till de lokala och såklart även alla som möbler via nätet.

Låt oss montera dina nya möbler

Ofta är det uppackningen och att läsa monteringsanvisningen som tar mest tid vid själva möbelmontaget. I synnerhet för dig som inte monterar möbler varje dag. Det gör våra Fixare och därför är vi proffs på möbelmontering. Det som för dig tar flera timmar löser vi på bråkdelen av tiden med den erfarenhet vi skaffat oss genom åren. På en eller två timmar monterar vi oftast upp alla möbler du köpt oavsett om det är massor av lådor, luckor och rörliga delar. För det är just luckor och lådor som tar mest tid. Dels för att de består av många delar som skall monteras ihop men även för att de är många, i synnerhet på byråar och i garderober.

Alla monteringsanvisningar är naturligtvis unika men tillvägagångssätten är oftast desamma oavsett om det gäller en Ikea- eller Mio-möbel som skall monteras. Med ett proffs som monterar din nya möbel vet du dessutom att den skruvas ihop korrekt och att inga skruvar eller andra föremål blir över. Vanan gör dessutom att vi sällan gör fel vid montaget av möbeln. Fel som teoretiskt borde kunna åtgärdas genom att man skruvar isär möbeln igen men som ofta leder till att trät vidgats och det fäster sämre då det skall skruvas ihop igen.

Vi monterar alltid tippskydd

För oss och våra Fixare är det självklart att förhindra att möbler, i synnerhet byråar faller framåt på grund av tungt innehåll. Vi monterar därför alltid medföljande tippskydd. Oavsett om det är en betongvägg, gipsvägg eller annat material förankrar vi din nya möbel i bakomvarande vägg. Din trygghet är en självklarhet för oss och våra Fixare, därför monterar vi alltid tippskyddet. För oss och alla våra Fixare är det självklart att bidra till minskad olycksrisk i hemmet genom att förankra möbeln i väggen. För Hemfixare är tippskydd lika självklart som bilbälte.

Fråga gärna vår Fixare om hur man bäst monterar tippskyddet så att möbeln kan flyttas senare. Vid flytt av en möbel som sitter fast i väggen måste så klart skruvar demonteras och tippskyddet frigöras från väggen. Att redan från början ta det i beaktan är viktigt så att hålen blir så små som möjligt.

Repfritt möbelmontage hemma

Oftast monterar vi i det rum möbeln skall stå i men ibland sker montaget i garage eller på altaner. Genom att använda emballaget som golvskydd undviker vi att repa ditt golv även när möbeln skall vändas. Våra Fixare har monterat alla typer av möbler från alla leverantörer. Allt från byråar och sängar till garderober och soffbord. Ofta är golvet betydligt mer kostsamt att reparera än om möbeln skulle repas. Vi arbetar därför alltid med stösrta försiktighet även om det handlar om lätta möbler som bord, stolar och byråar. Även när vi monterar höga otympliga garderober ser vi till att skydda golv och väggar. Ibland om det är riktigt stora möbler som bokhyllor och vitrinskåp som anländer i mindre emballage införskaffar vi ytterligare skyddsmaterial som filtar och annat. Allt för att inte repa ditt fina golv.

Ansvarsförsäkring

Hemfixare har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker skador inte bara på din nyköpta möbel utan även på din bostad. Vi jobbar långsiktigt och med 100% nöjd kund garanti. Därför är det självjklart att ha en av marknadens mest kompletta ansvarsförsäkringar till hands. Det är ytterst ovanligt men man vet aldrig. Skulle vi mot förmodan ställa till det för dig kopplar vi omedelbart in Trygg Hansa som sedan ser till att du är skadefri.

Vi tar hand om överblivet skräp

Vi vill så klart du skall vara helt befriad från arbete när du anlitar oss för att montera dina nya möbler. Därför är det självklart för oss  att dessutom ta hand om överblivet emballage (kartonger) som vi efter montaget tar till återvinningen. På så vis spar du tid och slipper skita ner dig. Tveka inte, låt oss ta hand om din nya möbel från uppackning till bortforsling av emballaget.

Boka nu