Vad kan hemfixare göra?

Utemöbler

999kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Vi monterar dina nya utemöbler

Det är inne med utemöbler nu. Massor av nya fina designer för alla typer av trädgårdar och uteplatser dyker upp på marknaden. Kul att handla och välja men kanske inte lika roligt att montera när man kommer hem från varuhuset. Därför finns Hemfixarnas kompetenta möbelmontörer redo i hela landet. Vi hjälper dig montera dina nya utemöbler, stora som små. Ta hem en Fixare nu så sitter du snart bekvämt med en kaffe i handen och njuter av dina nya utemöbler.

Tuffa utemiljöer kräver proffsigt montage

Väder och vind är skoningslösa mot utemöbler. Även om de är designade för att klara vädret är påfrestningarna stora. Därför är det extra viktigt att montaget av utemöblerna sker korrekt. Vi på Hemfixarna tar alla montage på största allvar. Våra certifierade möbelmontörer har lång och bred erfarenhet av alla typer av möbler. Stolar, bord, sittgrupper, rottingmöbler, bänkbord, hammockar och ute kök kräver samma precision och noggrannhet vid montaget.

Främst handlar det om att alla skruvar skall dras korrekt, vare sig för löst eller hårt. För löst dragna skruvar kan leda till att möbelns stomme börjar glappa och är det metall kan ändarna börja rosta. Å andra sidan kan en för hårt dragen skruv få grader i skruvskallen som direkt blir fult rostbrun. Vi använder därför alltid skruvdragare med moment och alltid rätt bits för rätt skruv. Dessutom efter drar vi alla skruvar en andra runda så att de sitter exakt.

Underlaget är viktigt för dina utemöbler

För att möblerna skall stå stadigt och hålla längre bör underlaget vara plant. Annars kommer stolarna väga på ojämnheter och livslängden förkortas. Tillsammans med våra möbelmontörer bör ytorna först granskas innan montaget av utemöblerna påbörjas. Beroende på underlaget, plattor, trätrall eller grus måste olika typer av åtgärder först vidtas. Inled därför hembesöket med att tillsammans med vår Fixare besiktiga underlaget.

Fasta pris på montage av utemöbler

Våra Fixares långa erfarenhet av utemöbler har gett oss möjlighet att sätta fasta priser på ett antal möbler. Detta för att du som kund skall veta vad möbelmontaget för just din utemöbel skall kosta. Oavsett om du köpt möblerna på IKEA, Bauhaus eller Mio gäller priserna.

Det skall vara tryggt och enkelt att beställa montage av dina nya utemöbler och precis som andra kategorier av montage är fast pris för många att föredra. Under avsnittet fasta priser finns ett antal exempel på fasta priser för några av de vanligaste utemöblerna.

Boka nu