Vad kan hemfixare göra?

Perfekt hemmabio och filmupplevelse

499kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Vi får din hemmabio att höja filmupplevelsen

Ett riktigt kalibrerat hemmabiosystem med perfekt ljud ger så mycket mer filmupplevelse än TV:ns inbyggda högtalare, så är det bara. Vi hjälper gärna till att felsöka eller kalibrera flerkanaliga ljudsystem för att maximera upplevelsen för din hemmabio.

Olika leverantörer har olika system men standarderna är samma och oftast kompatibla med varandra. För bästa möjliga upplösning på ljud och bild krävs att man har rätt kabel mellan källan och hemmabiosystemet. Våra erfarna Fixare hjälper dig på plats hemma att optimera hemmabiosystemet, kalibrera ljudbilden och göra alla andra inställningar som krävs.

Med oss finns hjälpen närmare och snabbare än du tror – beställ hem en Fixare redan idag!

Rätt kompetens oavsett hemmabio och system

Det finns ett antal standarder för hur flerkanaligt ljud skall sändas och lagras, oavsett om man ser filmen från en operatör via digital-TV box eller från ett stycke plast i form av en DVD eller Blueray. Allt mer komplicerade ljudsystem har dykt upp under åren, alla med olika typer av digital signalöverföring som vanligtvis sker i HDMI-kablar. Ett hembiosystem bör alltid anslutas med HDMI kablar till DVD och TV-skärm eller projektor.

Många av våra kunder har inte den tid som krävs för att sätta sig in i och bemästra tekniken. I dessa fall handlar det mer om optimering än om att lösa faktiska fel. Endast ett hemmabiosystem som är rätt uppsatt ger användaren den upplevelse man vill ha. Med hjälpen från en av våra Fixare är onödigt flippande med kontrollen för att få igång en film ett minne blott. Låt oss se över systemet, så kan du luta dig tillbaka och njuta av underhållningen.

Många gånger behöver vi läsa på lite mer om systemet då olika leverantörer för hemmabio oftast har olika begrepp och lösningar. Våra Fixare är alltid lyhörda och kunskapstörstande och älskar att fördjupa sig i mer avancerade lösningar. I vår gemensamma kunskapsbank samlar Hemfixarna ”tips och trix” som delas med alla Fixare i realtid.

Efter att vi satt upp systemet går vi noga igenom hur det fungerar. För våra Fixare är det en självklarhet att utbilda och vägleda kunden om hur man optimalt använder hembiosystemet. I lugn och ro hemma hos kunden tar vi oss den tid som krävs för att beroende på kundens nivå ge utförliga instruktioner om användandet. Ibland upprättar vi enkla användarmanualer tillsammans med kunder. På så vis kan kunden fä hjälp till självhjälp efter att Fixaren lämnat.

Beroende på komplexitet tar en ordentlig uppsättning av hemmabiosystemet inklusive alla inställningar mellan två till fyra timmar.

Boka en fixare idag, så är lösningen för din hemmabio inte långt borta!

Boka nu