Vad kan hemfixare göra?

Experthjälp med smartphones och tablets

499kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Få experthjälp med Smartphones & tablets

Allt fler av Hemfixarnas kunder har ersatt sin vanliga mobil med en smartphone. Den är för många en central del av livet och följer med under hela dagen för att på natten vila i laddaren på nattduksbordet. Våra Fixare är unga teknikfreaks vars första mobil var en smartphone. Därför är problem med smartphones och paddor (tablets), dess operativsystem och mobiltillbehör vardagsmat för våra Fixare, oavsett vilken enhet det gäller.

Oavsett om du behöver hjälp med synkningsproblem, smärtfritt mobilbyte eller återställningar är detta Fixarnas absoluta hemmaarena. Våra Fixare finns i hela Sverige och är alltid redo att hjälpa till. Fixarna besöker oftast våra kunder på kvällar och helger eftersom de har andra jobb eller studier dagtid.

Lös alla problem med dina smartphones och paddor (tablets) på ett enkelt sätt på plats hemma och med RUT-avdrag – beställ hem en Fixare redan idag!

Vad är en smartphone och tablet?

Enkelt uttryckt är en smartphone en kombination av en Mobiltelefon och en Handdator. En av skillnaderna mellan en smartphone och en klassisk mobiltelefon är att den använder sig av en pekskärm istället för fysiska knappar. En smartphone kan även köra program från andra än tillverkarens egna vilka kallas appar. Moderna smartphones har mängder av inbyggda funktioner som exempelvis kamera, GPS, mediaspelare, trådlöst nätverk, bluetooth mm.

Dagens smartphones har oftast majoriteten av funktionerna som en dator har, dvs du kan skriva ut, arbeta i olika Microsoft Office-program och även använda applikationer (appar) som exempelvis Skype.

Precis som en dator har dagens smartphones och tablets ett operativsystem. De två vanligaste är iOS och Android. iOS är Apples egna operativsystem, medan Android är en öppen källkod som vem som helst kan använda sig av. Tillverkare som idag använder Android är till exempel Samsung, Sony, LG, HTC och Huawei.

Bred kompetens inom smartphones och tablets

Hemfixarna kan alltid hjälpa till med alla typer av problem som uppstår med smartphones och tablets. Våra Fixare har erfarenhet av båda operativsystemen, såväl iOS som Android. Förutom att uppdatera operativsystemet hjälper vi till med telefonbyte, exempelvis överföring av bilder och synkningar. Smartphones och tablets är vår absoluta hemmaarena och våra Fixares medvetande och kompetensnivå hög.

Hemfixarna har självklart även stor erfarenhet av alla typer av synknings- och molntjänster. Våra Fixare har vuxit upp med molnet som en självklar lagringsplats för allt och vi står naturligtvis alltid för kompetenta lösningar på alla typer av problem. Naturligtvis hjälper våra Fixare till med att få mailen och kalendern att fungera även i smartphonen och i paddan (tablet), så att alla händelser speglas i realtid. Beroende på mailleverantör och om det är en Android eller iOS-mobil från Apple är lösningarna unika. För oss på Hemfixarna är detta vardagsmat och något som Fixarna löser på plats smärtfritt och på kortast möjliga tid.

Ett säkrare sätt att lagra dina bilder på smartphones och tablets

Idag är nästan all fotografering digital. Men tyvärr så slarvas det allt för ofta med att göras ordentliga säkerhetskopieringar (backups). Har man exempelvis bara bilderna på telefonen innebär en förlorad mobil också förlorade bilder. Hemfixarna rekommenderar därför alltid att man även har bilderna på en annan plats. Det kan vara en dator, en lokal lagringsstation sk. NAS, men även en extern lagringsplats som nås via Internet en sk. molntjänst som Dropbox , Google Drive eller våra egna tjänst Hemfixarna Kompis. I en sådan lösning når man lätt informationen även från andra enheter som datorer och andra smartphones. Det är även lätt att dela bilder och filer med vänner och affärsbekanta. För våra Fixare är detta vardagsmat och en naturlig del av tillvaron.

Med oss får du en optimal synkningslösning med högsta möjliga säkerhet och flexibilitet för varje smartphone och tablet, oavsett om det är en Android eller iOS mobil. Och tveka inte att fråga oss om råd – Tänk bara vilket trauma det är att förlora alla sina bilder och filer på mobilen! Våra Fixare finns tillgängliga i hela landet och hjälper dig när du behöver dem. Eftersom Fixarna vanligtvis har andra jobb eller studier under dagtid besöker de dig oftast under kvällstid eller på helger.

Rätt hjälp för din smartphone och padda (tablet) finns närmre än du tror – beställ hem en Fixare redan idag!

Boka nu