Vad kan hemfixare göra?

Smidigt telefonbyte?

599kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Vill du göra ett smidigt telefonbyte?

Har du fått en ny telefon men vill behålla alla kontakter, bilder, mail och appar? Hemfixarna gör ditt telefonbyte smidigt genom att på plats i ditt hem se till att föra över all data och dina inställningar från din gamla smartphone till din nya. Vi vet hur frustrerande det kan vara att byta telefon för den som inte är insatt, men våra för våra Fixare är det trivialt och självklart. Våra Fixare är unga teknikgurus, ofta studenter som levt hela livet med en smartphone i fickan. Hjälpen finns därför närmare och snabbare än du tror – beställ en hem Fixare redan idag!

Telefonbyte med säkra backups

Ju mer beroende av våra smartphones vi blir, desto viktigare blir det att snabbt kunna ersätta telefonen med en ny. Att ha en backup en sk. återställning på smartphonens inställningar blir därmed allt viktigare. Backups fungerar olika beroende på fabrikat på telefon och val av operativsystem. Vissa tillverkare erbjuder en gratis molntjänst för backups, andra kräver ett installerat program på en dator där alla backups hamnar. Vid återställning eller telefonbyte laddar man ner backupen som då oftast får smartphonen att bli identisk med den tidigare. Backupen eller återställningsfilen kan lagras både lokalt på datorn eller på en extern plats som NAS eller i en molntjänst såsom Hemfixarna Backup.

Många av Hemfixarnas kunder har dessutom tusentals bilder lagrade lokalt på mobilen. Att med automatik synka över bilder från smartphonen är därför ytterst viktigt då en förlorad telefon annars innebär förlorade bilder. Antingen använder man leverantörens synkningstjänst för bilderna eller ett tredjepartsprogram. Hemfixarnas ambition är att alltid säkra upp och flytta över samtlig information såväl bilder, mail, adressböcker som kalendrar. Alla kunders information är lika viktig för oss. Ibland kan det ta tid men det viktigaste är att det inget går förlorat. Beroende på fabrikat på smartphonen tar bytet olika lång tid men vanligtvis handlar det om mellan en och två timmar för ett komplett telefonbyte.

Efter telefonbytet sätter Fixaren upp en regelbunden backuptjänst som underlättar för framtida telefonbyten eller om mobilen (smartphonen) förkommer eller slutar fungera. Alla kunders information är lika viktig för Hemfixarna och vi slarvar aldrig med backuppen utan lämnar alltid kunden med en helt säker backupplösning.

Rätt kompetens för telefonbyte oavsett operativsystem

Hemfixarna hjälper alltid till att sätta upp eller rådgöra i alla typer av synkningssammanhang. Oavsett om det är en iPhone eller Android kan vi hjälpa till att förebygga olyckan. Många gånger är det även viktigt att kontrollera så att backupen tas och att dessa är relevanta. Ibland går det att plocka ut information även om telefonen valt att inte starta naturligt.

Våra Fixare har använt smartphones sedan barnsben vilket gör dem mycket erfarna vana på problemlösningar. För våra Fixare är ett telefonbyte lika självklart som att byta kläder. Visste du att våra Fixare finns tillgängliga i hela landet, alltid redo att hjälpa till? Vanligtvis besöker vi våra kunder på kvällar och helger eftersom våra Fixare har studier eller andra jobb under dagtid.

Få hjälp snabbare och närmare än du tror – beställ en Fixare redan idag!

Boka nu