Kontakta oss 0770-220 720
Kontakta oss 0770-220 720

MENY

Säkerhet och snabb återhämtning

I programvaran som ingår markerar du vad du vill göra backup på. Alla filer och dokument kan du komma åt via vilken webbläsare som helst om du loggar in på Storegate – men även via våra appar för Android och iOS. Filerna är sparade i originalformat, så du behöver inte ladda ned någon programvara eller göra någon extraktion för att använda dem. Backup Privat finns för Windows och Mac OS X

 

Säkert, snabbt Svenskt

Hos oss är du säker. All din information överförs i krypterad form och lagras på dubblerade servermiljöer i svenska datahallar med högsta säkerhet. Alla dina filer är endast tillgängliga för dig, och du behåller ensamt äganderätten till lagrad information. Storegate tillämpar https-krypterad login-auktorisering, vilket innebär att användarnamn och lösenord alltid är krypterade över samtliga protokoll. Vår partner Telia Carrier står för infrastrukturen för nättrafik och åtkomst. Snabb, säker lagring under svensk lag

 

Skapa, dela och samarbeta överallt.

Med Office Online i ditt Storegate-konto kan du skapa, redigera och spara kalkylblad, presentationer och dokument när du är på språng och i sista minuten – direkt i en  webbläsare. Alla ändringar sparas automatiskt till ditt konto och i flera versioner så att du kan återskapa till en tidigare kopia.

Klicka här för att beställa Hemfixare Kompis >>

Åtkomst överallt

Skapa och samarbeta på datorn med valfri webbläsare.

Välbekant användargränssnitt

Slappna av med det välbekanta användargränssnittet i Office-programmen – du behöver inte oroa dig för någon inlärningströskel.

Smidig övergång

Övergå smidigt från Office Online till de kompletta skrivbordsprogrammen – utan att lämna dokumentet Aktiv Office 365-prenumeration eller installerad Office-svit krävs för åtkomst till skrivbordsprogrammen.

Beställ Hemfixare Kompis!