Kontakta oss 0770-220 720
Kontakta oss 0770-220 720

MENY

Telefonsupport för 199kr/30min

- Låt våra duktiga Fixare fjärrstyra din dator!

Jag vill ha telefonsupport

Så här fungerar det!

1

Beskriv ditt problem

Fyll i kontaktformuläret eller ring 0770 220 720

2

Fixaren ringer upp

Efter att du laddat ned fjärrstyrningsklienten påbörjas felsökningen

3

Klart!

Du faktureras först efter genomfört arbete. Nöjd kund garanti ingår.

Vi hjälper dig på telefon

Har du problem med dator, skrivare eller nätverk?

Våra Hemfixare är vana att hjälpa till på distans. Oftast tar det bara ett par minuter innan vi hittat enkla fel som åtgärdar medans du tittar på och svarar på frågor. När vi hittat felet tar vi tillsammans med dig beslut om åtgärden. Därefter vidtar vi åtgärder för att lösa problemet men även säkerställa att problemet inte skall uppstå igen. Vid fjärrstyrning gäller inte RUT-avdrag utan uppdraget debiteras med 199 kr per påbörjad 30 minuters period.. Genom certifieringar och tester vet vi att kompetensnivån hos alla våra Fixaren är den rätta. Luta dig tillbaka och se på medan vi på distans löser dina teknik och IT-problem

Vi hjälper dig komma igång med telefonsupporten

Vi hjälper dig att ladda ner TeamWiewer-klienten och ser till att installera den.. Det enda du behöver är en Internetuppkoppling och en fungerande dator med Windows eller MacOS x. När klienten väl är installerad kan vi påbörja felsökningen. Förutom datorproblem kan vi även felsöka på utrustning ansluten till datorn som router, nätverk och skrivare. Oavsett din kompetensnivå kan vi på distans över telefon erbjuda professionell dator och IT-support på distans. Vi ser fram mot att hjälpa dig med telefonsupport. Vanligtvis blir du kontaktad av en av våra Fixare inom 15 minuter från de att vi registrerat dig och ditt uppdrag. Tveka inte att kontakta oss, hjälpen finns närmare och snabbare än du tror.

Vad händer om vi kör fast?

Visar det sig att vi inte finner problemet eller att lösningen måste utföras på plats erbjuder vi dig att fortsätta uppdraget på ett hembesök. Uppdraget går då ut som ett hembesöksuppdrag och en av våra Fixare på din ort kontaktar dig för att boka tid för hembesöket.