Lasse Åberg får hjälp av Hemfixarna!

Vi finns även på 0770-220 720
Vi finns även på 0770-220 720

MENY

Några av våra 1600 Fixare

Mohamed / Teknikfixare
Mohamed / Teknikfixare

Jag har alltid älskat teknik sedan jag var liten. Att montera isär saker för att se hur dom fungerar var hur jag började och teknikens uppbyggnad fascinerar mig. Hemfixarna var ett drömjobb för mig att få jobba med teknik i en självvald miljö och samtidigt få betalt.

Michael / Teknikfixare
Michael / Teknikfixare

När Michael inte åker runt på elskateboard på Stockholms gator för nöjes skull, åker han runt för att hjälpa folk med deras hemelektroniska bekymmer. När han inte gör det så gör han små Youtube-filmer och pysslar med elektriska fordon i olika storlekar.

Edon / Teknikfixare
Edon / Teknikfixare

Programmering har varit hans huvudintresse sen han var tio. Det unga teknikgeniet Edon från Örkelljunga bekämpar det digitala utanförskapet i Halland med bravur. Dessutom är han en jäkel på Counter Strike.

Jonathan / Teknikfixare
Jonathan / Teknikfixare

Brandman och ingenjör om dagen – IT-specialist på kvällen. Jonathan är lite av en superhjälte som springer runt och fixar tekniken i Karlshamn. Om det inte går en schyst hockeymatch på tv ägnar han sin lediga tid åt att bygga Sveriges smartaste hem.

Artur / Teknikfixare
Artur / Teknikfixare

När Artur inte sitter i ett pansarfordon eller ligger i skyttevärnet hjälper han invånarna i Upplands-Bro att få bukt med sina tekniska problem. Efter sin militära utbildning vill han gå vidare till att bli ingenjör och jobba med datateknik.

Gustaf / Teknikfixare
Gustaf / Teknikfixare

Förutom att tävla i judo är Gustaf en framstående Fixare som drömmer om att driva sitt egna IT-bolag en vacker dag. Hos Hemfixarna får han en inblick i IT-världen och möjligheten att visa sin tekniska kompetens samt träffa kunder.

Omar / Teknikfixare
Omar / Teknikfixare

Den blivande civilingenjören Omar från Trelleborg spenderar sin tid med att spela fotboll och hjälpa skånebor med tekniken. Hans drömjobb är att en dag få bygga broar, men till dess nöjer han sig med att skruva upp tv-apparater och montera grillar åt Hemfixarna.

Fredrik / Teknikfixare
Fredrik / Teknikfixare

Fredrik drömmer om att utveckla ett system som effektiviserar resurshantering. Han upptäckte Hemfixarna när han jobbade åt hemtjänsten och insåg att många äldre behövde hjälp med tekniken, och en vecka senare var han anställd hos oss.

Jakob / Teknikfixare
Jakob / Teknikfixare

Jakob är ett programmeringsgeni. Bygga hemsidor är vardagsmat för honom och han har hjälpt otaliga kunder få fatt på sina servrar och NAS:ar. Han är även en fantastisk fotograf.

Petrus / Teknikfixare
Petrus / Teknikfixare

Nu är han åter tillbaka! Mannen, myten, legenden och den första Fixaren att uppnå 100 st utförda uppdrag är nu redo att dammsuga Storstockholm. Ett tekniskt geni med den absolut ljuvligaste skånska rösten.

Fredrik / Handyman
Fredrik / Handyman

Affärssystemskonsult som utbildar sig till spårvagnsförare för att köra Djurgårdslinjen. Andra fordon som Fredrik gillar är sina 2 motorcyklar som han mekar med men även gärna kör en solig sommardag. När han inte mekar med sin hoj gillar han att hjälpa människor med sina hantverksbekymmer.