Boka transport för
besiktning av din bil

Alltid med 100 % nöjd kund garanti!

Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en Fixare som ska utföra transporten

Fält markerade med * är obligatoriska

När du bokar en Fixare godkänner du att Hemfixarna sparar vissa av dina personuppgifter som du lämnat i formuläret i 24 månader efter din bokning. Personuppgifterna sparas för garantiåtaganden samt för korrespondens med Skatteverket för RUT-avdrag. Du har rätt att när som helst rätta dina uppgifter eller att helt bli borttagen från vårt register. Kontakta oss på fixare@hemfixarna.se eller på telefon 08 1220 88 00.
Om du anser att vi behandlat dina personuppgifter felaktigt kontakta Datainspektionen. Läs mer om hela vår policy för hantering av personuppgifter här.

Läs mer om vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter

Avstånd till stationen
0-10 km. Pris 995 kr
11-20 km. Pris 1499 krBoka transport av din bil till och från Besiktning. Besiktningen måste vara bokad och betald till Bilprovningen.

I priset ingår:
• transport av fordon till station
• väntetid
• transport från station

Villkor:
Fordonet måste ha en giltig helförsäkring, även för förare under 25 år. Fordonet måste ha lagliga däck för årstiden med ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Fordonet måste ha tillräcklig bränslemängd för resorna. I samband med att vi kvitterar ut din bil noterar vi eventuella skador. Faktura skickas i efterhand på e-post med 15 dagars betalningsvillkor.