Apple Inc. är ett amerikanskt dator- och hemelektronikföretag grundat 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne. Apple finns nu i hela världen och har ca 150 000 anställda och omsätter nästan 300 miljarder amerikanska dollar.

Apple var en av de tidigaste tillverkarna av persondatorer och först med att serietillverka datorer med grafiskt användargränssnitt och datormus. Produkterna är kända för sin användarvänlighet samt påkostade och eleganta design. Några av Apples mest framgångsrika produkter är persondatorn Macintosh – framför allt enhetsdatorn Imac, operativsystemet Mac OS, mp3-spelaren Ipod och den internetbaserade musikaffären Itunes Store. Apples senaste satsningar inkluderar mobiltelefonen Iphone och surfplattan Ipad.

Hemfixare har tecknat avtal med Apple om att ingå med Fixare i en servicetjänst i servicekonceptet Apple Consultatnt Network (ACN). För att ingå krävs en speciell utbildning vilken leder till certifiering efter godkänt test. Ett antal Fixare har valts ut utifrån tidigare erfarenhet av MAC och iOS och fått utbildning och certifiering bekostad av oss. Detta är första gången vi väljer att bekosta utbildning för Fixare som jobbar på frilandsbasis hos oss. Att bekosta ACN utbildningen är en självklarhet men innebär även en risk för oss. Initialt har vi utbildat 20 Fixare med lämpliga bostadsorter där vi bedömer efterfrågan av ACN finns.
Parallellt med ACN pågår andra dialoger med Apple i Sverige om var vi kan länka in våra tjänster i deras kundresa. Spännande tider stundar för dessa två framgångsrika bolag tillsammans.