Media Markt logo

Media Markt öppnade 2006 de två första varuhusen i Sverige med målet att kunna erbjuda ett stort sortiment av märkesprodukter inom hemelektronik och vitvaror till marknadsledande priser. Idag är Media Markt en av Sveriges största hemelektronikkedjor med 28 varuhus och en växande e-handel. Media Markt Sverige tillhör Media-Saturn koncernen som är Europas största hemelektronikkedja med över 1000 varuhus i 15 europeiska länder.

Det skall vara enkelt att handla hemelektronik. Därför erbjuder Media Markt idag installation i samband med försäljning av produkter. Man erbjuder även tekniksupport hemma för att supportera kunden med lösningar och problem på plats i hemmet.

Att få vara partner till Media Markt är en stor ära och även vi brinner för hemelektronik och teknik som gör vardagen enklare. Samarbetet med Media Markt inleddes 2018 och omfattar idag närvaro inte bara i butiker utan även på webben. Tillsammans erbjuder vi kunden installation till fasta priser av Routers, Datorer och TV- oavsett om kunden vill ha en enkel installation på fot eller upphängning av TV:n på väggen ställer vi upp med våra certifierade Fixare. Samarbetet är nationellt och skalas upp successivt med kampanjer och erbjudanden.