grundades under 2011 som ett traditionellt städbolag i Eskilstuna. Idag förmedlar bolaget flytt- och städtjänster över hela Sverige med målet att vara en onestopshop för den som flyttar. Självklart levererar Qleano även traditionella löpande städtjänster till både företag och konsumenter.

Tjänsterna utförs med certifierade lokala tjänsteföretag över hela landet. Alla företagen granskas och kvalitetssäkras av Qleano så att de alltid betalar skatter, avgifter, har rätt försäkringar. Målet är att Qleano alltid skall vara en schysst aktör.

Hemfixarna är en del i Qleanos tjänsteutbud till flyttkunder. I samband med flytten kan kunderna välja till hantverkshjälp som tex. montering av TV på vägg, gardinstänger, tavlor och hyllor. Vi hjälper även kunderna med tekniken i samband med flytten genom att optimera WiFi och se till att bredbandet fungerar i nya bostaden.

Samarbetet mellan Qleno och Hemfixare är klockrent. Två bolag med samma syn på kundresans betydelse för totalupplevelsen och med samma höga kvalitetstänk. Dessutom har vi båda och samma förkärlek för automatiserade processer. En match in heaven helt enkelt!