Vi finns även på 0770-220 720
Vi finns även på 0770-220 720

MENY

TH1NG är den nya tidens operatör som levererar helhetslösningar inom Internet of Things, kommunikation och säkerhetstjänster för hushåll, företag, kommuner och föreningar. Vi tar ansvar för säkerheten både i hemmet och på företaget såväl som på internet. TH1NG driver kundservice i egen regi för att ge kunderna absolut bästa möjliga service och arbetar hårt med att skapa lösningar där kunder på egen hand kan få svar på frågor utan att behöva vänta.

När det kommer till att hjälpa kunder i hemmet eller på kontoret samarbetar vi med Hemfixarna som rycker ut när det behövs. Ofta är det just i hemmet i sammanhang där annan teknisk utrustning skall anslutas till TH1NGs tjänster problemen och utmaningarna uppstår.

Vi på Hemfixarna ställer nu hela vårt kompetenta teknikergäng till förfogande och står i startblocken för att kunna rycka ut oavsett var i landet TH1NGs kunder behöver hjälp. Superskoj att få vara med och göra kunderna ännu nöjdare, allt för att TH1NGs kunder skall få en fantastisk upplevelse.