HORNBACH-koncernen grundades 1968 i Tyskland och är idag en av Europas största aktörer inom bygg- och trädgårdsmarknad. Idag är Hornbach ett börsnoterat traditionsmedvetet familjeföretag med drygt 150 bygg- och trädgårdsmarknader runt om i Europa som omsätter drygt 31 miljarder och har mer än 24.000 anställda.

I Sverige möter man kunderna i sina välsorterade varuhus och via e-handel. Hemleverans och hög servicenivå är för Hornbach en självklarhet. Att även kunna erbjuda installation och montering lika självklart.

Hemfixarna hjälper Hornbachs kunder med att installera och montera produkter till fast pris. Vi finns med produktnära så att kunderna i samband med köpet skall erbjudas en helhetslösning. Vi älskar och brinner för att kunderna skall få en perfekt upplevelse av köpet. Genom att alltid matcha installationen med en Fixare med rätt kompetens skapar vi trogna och nöjda kunder och håller dessutom nere återköp och reklamationer. Ofta är det blandare, badrumsinredning, dörrar och lås vi installerar. Hemfixarna är en självklar samarbetspartner som dessutom finns i hela landet.