Hemfixarna ökar tillgängligheten av prisvärda kvalitetssäkrade tjänster till folket i en tid då allt fler väljer att köpa sig tid. Vi är det självklara valet och en garant för seriösa och säkra leveranser i det snabbväxande tjänstesverige. Teamet bakom Hemfixarna har gemensamt livslång erfarenhet av tjänsteutveckling och marknadsföring av tjänster till privatpersoner och mindre företag. Med vår samlade kunskap har vi utvecklat en helautomatiserad transaktionsmotor för små korta uppdrag. Med tekniken i botten tillsammans med vår professionella kundtjänst och våra fenomenala Fixare ger vi alltid en kundupplevelse utöver det vanliga.

Vår modell

Genom ett nätverk av certifierade och kontrollerade tekniker, hantverkare och möbelmontörer som vi kallar Fixare matchas kundens behov med lämplig Fixare i närområdet. Fixaren ser de lämpliga uppdragen i vår app väljer när och var hen vill ta uppdrag. Tillsammans med kunden bestämmer Fixaren en exakt tid för hembesöket som ofta sker på kvällar och helger då kunden är hemma. Vi är en del av den moderna snabbväxande GIG-ekonomin där arbetstagaren själv bestämmer sina arbetstider. Ersättningen till Fixarna är rättvis och utbetalas som lön i enlighet med svenska skatteregler. Hemfixarna bidrar till ökad sysselsättning och ökad mångfald på arbetsmarknaden samt värdefull arbetslivserfarenhet för Fixarna.

Vår historia

Hemfixarna grundades i maj 2016. Förutom regeringens förslag att inkludera tekniksupport i RUT-avdraget såg vi ett behov av en rikstäckande leverantör av tjänster i hemmet. Affärsmodellen att förmedla kompetenta personer lokalt till behövande i samma ort genom ett nätverk av frilansande kvalitetssäkrade Fixare blev allt tydligare. Utvecklingen av vårt affärssystem/transaktionsmotor påbörjades i juni 2016 efter att vi satt konceptet, ramverket och affärsmodellen. Parallellt utformade vi en automatiserad rekryteringsprocess baserad på online tester och inledde rekryteringen av våra första kvalitetssäkrade Fixare. Den 10 oktober 2016 slog vi upp portarna med inte mindre än 400 certifierade Fixare i hela landet. Kunderna hittade oss både via nätet men även genom partners som ser nyttan av att erbjuda sina kunder vår hjälp i hemmet.

Våren 2018 såg vi en stor efterfrågan av enklare Hantverkstjänster och började därför rekrytera Fixare med ett helt annan kompetens en helt ny tjänst. Kort därefter märkte vi det enorma behovet av hjälp med tunga och tråkiga möbelmonteringar när platta paket skall bli till möbler. Vipps föddes vårt tredje affärsområde i form av en rikstäckande möbelmonteringstjänst med IKEA som huvudsaklig partner.

Fem år efter att vi lanserat våra tjänster har vi utfört över 95.000 lyckade hembesök och kvalitetsmätningar ger oss det fantastiska kundomdömet 4,7 av 5. Med tiden har vi trimmat våra processer och vi är 2021 redo att öka medvetandet om oss och våra uppskattade tjänster. Det ursprungliga namnet Hemfixare ersätts med Hemfixarna och vi kastar loss på riktigt med hjälp av bred marknadsföring i olika media. På riktigt skall vi nu bli Hemfixarna med Svenska folket!

 

Vårt team

Adam / Leveranskoordinator
Adam / Leveranskoordinator

Med goda erfarenheter från restaurangbranschen lyckas Adam laga och servera allt smaskens som Hemfixarna har att erbjuda.

Anton / Kundtjänstchef
Anton / Kundtjänstchef

Historieälskare, mongolisk-metaldyrkare och pingvinstångsberoende är Anton Hemfixarnas briljante pekpinne. Han ser till att kundtjänsten är på topp och att Hemfixarna levererar service i världsklass.

Bente / CTO
Bente / CTO

Bente är Hemfixarnas nya tekniska chef. Med tidigare erfarenhet inom Gig och catering-branschen så ska Bente tillsammans med sin expertis inom projektledning få vårt Felix, hemsida och app till världsklass.

Carl-Johan / Ansvarig Byggavdelningen
Carl-Johan / Ansvarig Byggavdelningen

CJ är vår andra dodgeball-stjärna på kontoret, däremot lite av en landsförädare eftersom han spelar för norska landslaget. CJ har goda erfarenheter inom bygg och arbetsledning och leder idag vårt byggteam.

Denise / Personalansvarig Fixarna
Denise / Personalansvarig Fixarna

Efter dagligen lång pendling så tröttnade Denise och ville flytta till storstan, hon jobbade hårt och tog tag i saken. Nu är hon lägenhetsägare i Stockholm och hanterar rekryteringen och nypåstigna Fixare.

 

Douglas / Kundrådgivare
Douglas / Kundrådgivare

Är företagets hockeyproffs som löser alla sina puckar med vinst och effektivitet. Douglas ser allt som en tävling och accepterar inte att förlora.

Ebba / Arbetsledare måleri
Ebba / Arbetsledare måleri

Ebba är vårt färgglada tillskott som tillsammans med byggavdleningen ska få fart på vår måleriaffär. Hon har långa erfanheter av att sälja målarfärg till både konsumtenter och entreprenörer.

Elin / Kundrådgivare
Elin / Kundrådgivare

Efter att ha serverat alltifrån japansk till italiensk mat tröttnade Elin på restaurangbranschen, Elin utnyttjar sin expertis inom service för att hjälpa våra kunder inom tekniksupport, möbelmontering och hantverkshjälp.

Emil / Kvalitetschef
Emil / Kvalitetschef

Som tidigare rörmokare och specialist inom telekom har Emil stenkoll på allt ifrån stopp i avloppet till hur man installerar en router. Emil har ansvaret för att vi levererar våra tjänster med kvalitet.

Erik / Vice VD
Erik / Vice VD

Mästare på att skapa och bygga långsiktiga lönsamma partnersamarbeten i allt från koncerner till startups. erik@hemfixarna.se 

Gustav O / Partnersäljare
Gustav O / Partnersäljare

En tvättäkta fly-från-landet-till-storstan-kille som tog Hemfixarna med storm. Med leendet på läpparna och sitt festliga humör så sprider Gustav både glädje och kreativitet till kontoret.

Gustav Sr / Kundrådgivare
Gustav Sr / Kundrådgivare

Gustav slajdade ner för de alpiska bergen och tog sig upp till Stockholm för att hjälpa kunder inom möbelmontering, hantverkshjälp och tekniksupport.

Gustav Sd / Reklamations-handläggare
Gustav Sd / Reklamations-handläggare

Direkt influgen från Kreta där han jobbat med fiber support. Nu konverterar han beställningar i lika stor volym som han har i håret.

Hanna / Ekonomiansvarig
Hanna / Ekonomiansvarig

Var från början Hemfixarnas brandsläckare som kom in när det brann som mest. Hon är en av grundarna till ”kostymtisdagen” och hon ser alltid till att ha gott snacks på skrivbordet.

Jennifer / Ekonomiansvarig (föräldraledig)
Jennifer / Ekonomiansvarig (föräldraledig)

Jennifer är Fixarnas första riktiga kontakt med Hemfixarna. Hennes roll att rekrytera och värna om vårt Fixare-community är superviktigt för att vi ska fortsätta leverera service i hemmet.

Linnea E / Kundrådgivare
Linnea E / Kundrådgivare

Linnea har tidigare arbetat i frisörbranschen men efter att hon insett att arbetet gått utöver hennes hobby så vill hon hittta en ny branch att utvecklas inom och hamnade hos Hemfixarna. Linnea brinner för fotboll, Milan och både Sveriges och Milans tidigare ikon Zlatan.

Linnea F / Kundrådgivare
Linnea F / Kundrådgivare

Som tidigare cheerleading-tränare och säljare har Linnea vad som krävs för att ge våra kunder service i världsklass och motivation till våra Fixare. Skulle Hemfixarna i framtiden ha ett eget fotbollslag, så vet vi vem som skulle få leda vår hejarklack.

Lova / Rekryterare & leverans
Lova / Rekryterare & leverans

Med tidigare erfarenhet från både musik- och dansvärlden ser hon till med sin ljuva stämma att upplevelsen hos Hemfixarna går som en dans på rosor. Hon kör även rekrytering.

Martin / Byggchef (föräldraledig)
Martin / Byggchef (föräldraledig)

Utvecklar och driver våra viktiga partnersamarbeten både från kontoret och på plats. Vid lansering av nya samarbeten är det Martin som håller låda. martin@hemfixarna.se

Olof / VD
Olof / VD

Arbetsmyra och serieentreprenör som älskar tempo, struktur och kaffe. Fick en snilleblixt januari 2016 som numera kallas Hemfixarna. olof@hemfixarna.se

Oskar / COO
Oskar / COO

Driftansvar och kvalitetssäkrar utveckling på företaget. Olofs högra hand och driver tillsammans med honom utveckling och partnerintegrationer. Kanske Sveriges yngsta senior. oskar@hemfixarna.se

Sebastian / Reklamations-handläggare
Sebastian / Reklamations-handläggare

Natt? Dag? Ingen fara Sebastian finns tillgänglig! Med erfarenhet från världens största snabbmatskedja är han van att servera en plus-meny med extra service!

Rebecca / Kundrådgivare
Rebecca / Kundrådgivare

Efter att ha blivit tipsad av sin fd. kollega Elin om Hemfixarna så var det match vid första ögonkastet. Tack vare sina tidigare erfarenheter inom service kommer hon kunna leverera service i världsklass.

Robert / Kundrådgivare
Robert / Kundrådgivare

Robert har snabbt snappat upp våra tjänster och kan nu med gott samvete kalla sig själv en av våra experter. Med goda erfarenheter av kundservice hos företag med återförsäljning av skor och krediter så kommer Robert kunna erbjuda våra kunder hjälp i toppklass.

Saga / Leveranskoordinator
Saga / Leveranskoordinator

Snipp snapp slut och så var vår Saga nya leveranskoordinator. Med erfarenhet från både Gokart och food truck-branschen så kommer saga leverera Fixare med både hastighet och punktlighet.

Sofia / Kundrådgivare
Sofia / Kundrådgivare

Antagligen kontorets egna slangopedia och med tidigare kundtjänsterfarenheter inom den amerikanska film-, serie- och sagovärlden så kan Sofia garanterat ge bästa service.

Magnus / Styrelseordförande
Magnus / Styrelseordförande

Medgrundare till Hemfixarna. Bokslukare med långt arbetsliv inom böckernas värld. Egen verksamhet inom affärsutveckling och ekonomi.