Telenor har funnits i Sverige sedan 2001 men grundades för 160 år. Bolaget är en av världens största mobiloperatörer men har i Sverige dessutom ett omfattande fast nät med drygt 700.000 fiberanslutna hushåll och företag. Telenor har framgångsrikt växt både organiskt och genom förvärv av bolag som Bredbandsbolaget och Ownit. Med devisen att uppkopplade samhällen är starkare samhällen är man idag en av de tre största aktörerna på telekomarenan.

Det är en stor ära för Hemfixarna att få vara delaktiga i framgångssagan genom att hjälpa Telenors kunder i hemmet med teknik och installation. Att se till att Telenors nya kunder får en perfekt start utan att själva behöva installera och konfigurera är en viktig del av samarbetet. Men självklart kommer vi även finnas till hands om kunderna har problem med tekniken hemma.

I dagens digitala samhälle är tillgången till problemfri uppkoppling allt viktigare. Det samma gäller tillgången till ”vanlig” linjär digital-TV som trots alla streamingtjänster är ett måste i alla fasta nät. Att få allt detta att fungera på plats i hemmet är Hemfixarnas absoluta kall och vi finns alltid till hands för kunderna som inte kan eller har tid att få harmoni i tekniken hemma.