Ahlberg data startades 2003 och har lång erfarenhet av datarekonstruktion från olika typer av digitala lagringsmedia. Företaget återställer data från trasig hårddisk, kraschad server, SSD hårddisk, mobiltelefon, surfplatta och minneskort med mera.

Dataräddning från mobiltelefon är den snabbast växande nischen just nu. Ahlberg data har den modernaste tänkbara utrustningen tillgänglig för att kunna återställa dina bilder och andra filer från din mobiltelefon. De har också en it-forensisk avdelning där de bland annat utreder rättstvister och misstänkta brott på arbetsplatser.

Hemfixare och Ahlberg data samarbetar i syfte att förbättra servicen för kunden. Ahlberg datas kunder kan få utökad service i hemmet via Hemfixare –  till exempel med i- och urmontering av hårddisk eller nyinstallation av operativsystem med mera efter en dataräddning. Detta till ett förmånligt pris med rut-avdrag. Samtidigt förmedlar Hemfixare dataräddningsjobb till Ahlberg data.

När Ahlberg data har räddat din data får du hem filerna på valfritt lagringsmedia, till exempel ett usb-minne eller en extern hårddisk. Samtidigt kan du även via Ahlberg data boka ett återbesök av en tekniker från Hemfixare. Vid återbesöket hjälper vi till med nyinstallation av operativsystem eller så hjälper vi dig att komma igång med en  ny dator.

Hemfixare är mycket stolta över samarbetet med Ahlberg data – som är ett av de mest erfarna företagen inom sitt område. Oftast kan all data räddas vilket gör våra kunder oerhört glada och lättade. Besök Ahlberg datas hemsida för att få veta mer om deras tjänster.