Vad kan hemfixare göra?

Datorer och datortillbehör

799kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Välj experthjälp nära dig för alla dina datorer och datortillbehör

Vi på Hemfixarna älskar datorer och har gedigen erfarenhet av att lösa våra kunders datorproblem hemma, stora som små. Våra Fixare är unga teknikintresserade killar och tjejer som har spenderat oändligt med tid bakom skärmen. Med ett brinnande intresse för såväl hårdvara som mjukvara är vi proffs som kan hjälpa dig med både Mac och PC-datorer.
Hur ser dina datorproblem ut? Vanligtvis är problemen relaterade till mjukvara, hårdvara eller datortillbehör anslutna till datorn. Det kan handla om felaktigt installerade operativsystem, konflikter mellan olika program, komponenter eller externa anslutningar. Hemfixarna finns i hela landet och är alltid redo att hjälpa till hemma hos dig. Vanligtvis besöker vi kunderna på kvällar och helger då våra Fixare har studier eller andra jobb dagtid. Låt oss komma till undsättning och lösa dina datorproblem en gång för alla.

Hjälpen finns närmare och snabbare än du tror – beställ hem en Fixare redan idag!

Så hittar vi felet på dina datorer

För att din dator skall fungera måste alla komponenter vara korrekt installerade och identifierade. Konflikter i hårdvaran resulterar många gånger i att datorn i värsta fall hänger sig och måste startas om. Ibland kan datorn tyckas fungera men med nedsatt prestanda vilket ger sig till känna då många program samtidigt slåss om processorn och minnets kapacitet. Våra Fixare älskar att diagnostisera och analysera drivrutiner för datorns olika komponenter. Detta gör vi på plats i ditt hem genom att köra diagnostikprogram eller läsa felmeddelanden i enhetshanteraren. Vanligtvis är felet uppenbart och åtgärderna enkla men ibland är det svårare att hitta det exakta felet. Ibland beror datorproblemet på ett antal vitt skilda mindre problem som sammantaget orsakar ett helt annat fel på datorn.

Oftast hittar våra Fixare felet på kort tid och med tillgång till Internet går det snabbt att ladda ner de rätta drivrutinerna. Har vi ej tillgång till Internet laddar Fixaren ner nödvändig programvara på en USB-sticka som sedan ansluts till datorn för att åtgärda datorproblemet. När vi hittat felet eller felen på datorn informerar vi dig om de olika lösningar som finns. Vår ambition är att alltid involvera kunden i de beslut som ibland måste tas för att reparera datorn. På så vis ökar förståelsen och kunskapsnivån för datorproblemen hos dig som kund vilket är vår målsättning. Detta gäller både PC-datorer som kör Windows eller MAC-datorer med iOS som operativsystem.

Problem med hårdvara

I de fall våra Fixare upptäcker att datorns hårdvara är problemet involverar vi dig i de beslut som måste tas för att lösa datorproblemet. Kanske är det bättre att ta ett omtag och köpa ny dator, i synnerhet om datorn är äldre eller prestandan för låg med dagens mått. Tillsammans med dig som kund fattar vi beslutet om åtgärder samt sätter upp en agenda för det fortsatta arbetet med att få en fungerande dator. Uppdraget pausas sedan tills de att nya datorkomponenter eller ny dator införskaffats. När de nya prylarna är på plats fortsätter vi sedan arbetet med att återställa datorn i fungerande skick. Måste ny dator införskaffas ombesörjer vi självklart överflytten av bilder, dokument, mail, adressböcker och annat användarspecifikt innehåll. Målet är alltid att du skall vara nöjd och kunna fortsätta precis som innan datorproblemet uppstod.

Datorproblem är våra absoluta favorituppdrag där vår allra djupaste kunskap om datorer och operativsystem kommer väl till pass. För våra Fixare är inga datorproblem för stora och antalet nöjda kunder växer för varje dag. Vi tar dina datorproblem på största allvar och gör sällan någon besviken. Tveka inte, ta hem en Fixare så förstår ni vad vi menar!