Vad kan hemfixare göra?

Skrivare och scanner

599kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och Helger

Välj rätt hjälp för alla typer av skrivare och skanner

Visst är det frustrerande när skrivaren strular precis när man behöver den som mest? Vi hjälper dagligen kunder med konstiga felmeddelanden och utskrifter som fastnat i kön. Våra Fixare är unga teknikfreaks som växt upp med datorer och skrivare. För oss är drivrutiner, nätverk och nätverksskrivare lika naturligt som kranvatten och våra Fixare har meckat med skrivare och scanner sedan barnsben. För oss är dina skrivarproblem oftast triviala och lösningen på problemet enkel och snabb, oftast mindre än en timme bort.

Våra Fixare finns i hela landet och är alltid redo att hjälpa till. Problemlösningen sker självklart i hemmet där alla komponenter som dator, skrivare och router är föremål för felsökningen. Vanligtvis sker vårt besök på kvällstid och helger, eftersom Fixarna ofta har studier och andra jobb på dagtid.

Med Hemfixarna finns skrivarhjälpen närmare och snabbare än du tror – beställ hem en Fixare redan idag!

Alltid rätt drivrutiner till din skrivare och skanner

När skrivaren ansluts i nätverket kan utskrifter och scanningar ske från all utrustning ansluten i nätverket, såväl datorer som surfplattor och mobiler. Detta under förutsättningen att alla enheter har rätt installerade drivrutiner och tillgång till nätverket. Ofta är det andra drivrutiner än de som används när anslutningen sker direkt från dator till skrivare via en sk. USB-kabel. För en Fixare är det lika enkelt som en promenad i parken att hitta rätt drivrutin till skrivare och skanner och installera dem på hemmets alla datorer. För långsiktiga lösningar måste Fixaren ibland gå på djupet i val av mjukvara och drivrutiner men det finns alltid en lösning, bara man tar sig tid och är envis.

Installation av skrivare och skanner går fort

Även om det krävs omfattande installationer, och att utrustningen verkligen hittar skrivaren i nätverket, löser vi problemet. Våra Fixare har den kunskap som krävs för att sätta upp även avancerade skrivarinstallationer. Självklart kan vi även felsöka på redan anslutna skrivare som slutat att fungera. Ofta är det bättre att ta ett omtag och installera allt från början. Efter en stunds felsökning kommer Fixaren med ett förslag som oftast är genomfört och klart inom en timme.

I vissa fall måste nya drivrutiner installeras i de fall man byter datorns operativsystem, till exempel när man uppgraderar från Windows 7 till 10. Även här kan Hemfixarna naturligtvis bistå med hjälp oavsett vilken skrivare det handlar om. En uppsättning av nätverksanslutna skrivare till ett antal utrustningar tar allt mellan en och ett par timmar beroende på hur många datorer som skall få tillgång till skrivaren och scannern. En förutsättning är att man har tillgång till Internet så att relevanta drivrutiner kan laddas ner och installeras.

Efter att vi löst skrivarproblemen går vi alltid igenom handhavandet. Ibland skriver vi enkla manualer som kunden kan ta till hjälp nästa gång man kör fast. Vi lägger även upp genvägar till skrivarprogram på skrivbordet så att kunden lätt hittar till skrivarens diagnostikprogram. Detsamma gäller under utskriftsläget i alla program som Word, excell mm där den aktuella skrivaren självklart skall visas. Ibland rensar vi även bort gamla ej aktuella skrivarikoner så att endast aktuell skrivare visas. Detta så klart för att kunden enklare skall kunna hitta rätt skrivare vid utskrift.

För oss är alla typer av skrivarproblem vardagsmat. Få hjälp snabbt och i ditt område – beställ hem en Fixare redan idag!

Boka nu