Vad kan hemfixare göra?

Byte av lampor och Lysrör

499kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Inget lampbyte är för svårt för oss!

Vi kommer gärna förbi och hjälper dig när ljuset slocknat. Lågenergilampor och halogenlampor finns i hundratals utföranden. I kombination med dimmers är lampbyte idag en hel vetenskap. Därför är det många gånger lönsamt att ta hjälp av ett proffs. Alla våra Fixare är testade och certifierade för att klara alla typer av lampbyten oavsett spänning eller lamptyp. I våra kvalificerade Fixares trygga bänder vet du att lampbytet blir perfekt.

Lampbyten är komplicerade nuförtiden

Olika lamptyper och typer av socklar. Nya lågenergilampor i otal olika utföranden och med olika teknik för att lysa men med en massa egenheter komplicerar degens lampbyten oerhört. Bara en sådan sak som att vissa lågenergilampor inte kan dimmras eller snarare att de under vissa förutsättningar blinkar. En felaktig dimmer kan dessutom kraftigt förkorta lampans livslängd som är ett av argumenten till varför du köpt just den lamptypen. 12V system och 200v system om vart annat och oftast är det i el butiken du får frågan som är omöjlig att besvara. Du chansar och måste åka tillbaka igen, känns det igen? Låt oss lösa dina problem istället så kan du ägna dig åt något roligare!

Här är det klokt att ta hjälp. Tillsammans har våra Fixare byggt uppe en gedigen samling kunskap så att du får rätt lampa i rätt sammanhang. I samråd med andra Fixare eller på lamptillverkares hemsidor finner vi den optimala lösningen för just din lamptyp eller sockel.

Glapp i strömkabeln

Ibland är det lampkabeln som gått av eller blivit glapp och lampan lyser inte efter att du provat med en ny lampa. Nu börjar felsökningen på riktigt. Med sig har våra Fixare alltid ett universalinstrument för att felsöka hela lampas funktion. Även stickkontakten kan vara glapp eller trasig men inte heller det är svårt att åtgärda. Ibland måste vi uppsöka byggvaruhuset eller järnhandeln för att köpa ett par meter kabel eller en glappande strömbrytare. Det gör vi så klart gärna och ser sedan till så allt blir korrekt monterat när vi kommer tillbaka till ditt hem.

Återvinning av lampor och lysrör

Glödlampor och lysrör är riktiga miljöbovar. Vi hjälper därför alltid till så att förbrukade lampor och lysrör hamnar i rätt avdelning på återvinningen. För oss är miljön självklar och vi hjälper dig gärna att hitta och åka till din närmaste återvinningsstation.

Boka nu