Vad kan hemfixare göra?

Garderobsmontering

Från 399kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Hjälp med nya garderoberna

Hemfixarna står alltid redo att hjälpa dig med garderobsmontage. Oavsett om det är en omfattande installation eller bara en enstaka liten garderob. Monteringen ombesörjs av någon av våra händiga och kvalitetssäkrade Fixare. Med massor av monteringar av även avancerade garderobssystem har vi bred och djup kunskap som besparar tid och ger ett perfekt resultat.

Med vår gedigna erfarenhet hittar vi lösningar på problemen med golvlister och annat som komplicerar montaget. Detta är extra viktigt då garderober oftast ses som en fast del av bostaden och medföljer vid en eventuell försäljning. Låt någon av våra kompetenta Fixare montera din garderob så får du maximal glädje och värdeökning av garderoben.

Stabil stomme är viktigt

Garderobsstommen måste anpassas för att passa in i rummet. Sällan är väggar och tak helt i lod vilket i viss mån måste kompenseras för. Naturligtvis inom rimliga gränser så att garderobsdörrarna ser skeva ut. För detta krävs mycket erfarenhet vilket vi naturligtvis har.

Att stommen monteras rätt och att alla beslag och fästdetaljer dras maximalt är för oss en självklarhet. Drar man å andra sidan för hårt förstör man skruvskallar och eventuellt trät i stommen. Oftast använder vi en skruvdragare med moment för att få den rätta kraften. Montaget av garderoben blir på så vis både snabbare och mer precist.

Även bakstycket fyller en viktig funktion i garderobens stabilitet och är synnerligen viktig vid all garderobsmontering. Rätt monterat bakstycke är en självklarhet för våra Fixare och vi fuskar aldrig utan spikar alltid i alla nubben. På så vis står garderoben stadigt även efter 10 år. Allt för ofta blir garderober rangliga just för att man ”missat” att slå i alla nubben.

Fästa gångjärn och dörrar rätt

Mycket av finishen på garderoben sitter i garderobsdörren och känslan när man öppnar och stänger. Att beslagen justeras så att dörren inte skevar eller tillsluter dåligt är andra fallgropar. Här är vi och våra Fixare extremt noggranna. Tar du in en professionell garderobsmontör från Hemfixarna är det självklart att du får ett 100%-igt resultat.

Vi är alltid extremt noggranna och den upplevda kvalitén skall alltid vara maximal. Därför justerar vi först alla garderobsdörrar för att sedan efterjustera dem innan vi avslutar montaget. På så vis vet vi att dina dörrar alltid kommer sitta precis så bra som konstruktören av garderoben avsett. Med våra Fixare som montör av dina garderober och garderobsdörrar får du garanterat en garderob som står i evigheter och som känns just så bra som i butiken.

Rätt monterad inledning i din garderob

För att maximera garderobernas kapacitet finns nuförtiden en uppsjö av snillrika inredningar för alla smaker och behov. Den ena garderoben är inte den andra lik, variationen av garderobsinredning är oändlig. Våra Fixare är kreativa och erfarna av alla typer av garderobsinredning. För att det skall bli precis som du tänkt dig är det bra om du gjort en skiss. Med den som underlag gör vi föst en inventering av komponenterna så att all garderobsmontering finns på plats innan vi börjar montera. Visar det sig så att något av garderobsinredningen saknas klan vi ofta modulera om och på så vis ändå slutföra.

Du bär finnas tillgänglig under hela garderobs och garderobsinredningsmontaget. Ibland behöver vi få svar på enkla snabba frågor och ibland behöver tas ett snabbt beslut. Med dig tillgänglig når vi alltid bästa resultat snabbast.

Proffs på garderobsmontering

Tveka inte, låt oss montera din garderob. Stor eller liten, komplex med massa inredning eller strippad, för oss är alla garderobsmontage lika noga och snabba. Att låta någon av våra kompetenta möbelmontörer montera din garderob är en investering i kvalité. Kontakta oss idag så är din garderob monterad och förankrad i vägg inom ett par timmar.