Vad kan hemfixare göra?

IKEA monteringshjälp

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

IKEA monteringshjälp

Har du nyss varit i ett IKEA varuhus eller beställt hem möbler från ikea.se och fått hem en drös med platta paket med nya Pax-garderober, Billy-bokhyllor och en Malm-byrå eller stora otympliga stoppmöbler såsom en ny soffa eller säng? Oavsett vad du handlat på IKEA så måste man räkna med att det platta paketet inte är en möbel förrän man vänt upp och ned på monteringsanvisningarna och lagt en halv helg på att montera IKEA-möblerna.

En utmaning att montera själv

Visste du att snittiden på att montera en IKEA-möbel är hela 45 minuter? Det innebär att en garderobsmontering bestående av ett gäng populära produktserier såsom Pax, Platsa eller Brimnes inte är konstigt om det tar 10 timmar att montera. En normalstor Pax-garderobsstomme utan inredning och dörrar väger hela 50 kg och oftast har man två eller tre i sin garderobskombination.

De allra flesta förvaringsmöblerna måste förankras i vägg för att säkerställa så att inte möbeln tippar då det kan skapa förödande konsekvenser, som bland annat personskada, skada på möbeln och i bostaden. För att förankra möbeln så räcker det inte med de enklare verktygen såsom skruvmejseln, hammaren och tången man har i sin verktygslåda utan här krävs det en bättre skruvdragare med borrfunktion och i många fall kan det även krävas en kraftigare slagborrsmaskin för att ta sig genom en hård betongvägg.

Bortforsling av emballage

Utöver den färdigbyggda möbeln så tillkommer även en stor hög med emballage efter monteringen. Dessa ska återvinnas på ett miljökorrektvis och behöver därför köras till återvinningen. I våra fasta priser för möbelmontering så ingår bortforsling av emballage! Efter färdig montering så samlar vi upp emballaget och återvinner det. Det innebär att du både sparar tid, energi och transport som går att använda till annat.

Slipp montera själv!

Visste du att du kan komma undan både blå tumme, kantstötta nya möbler och många timmar med IKEA montering genom att unna dig att ta hem en möbelmontör som monterar dina IKEA möbler inom nolltid. Hemfixarna har ett officiellt samarbete med IKEA där Hemfixarnas alla 700 möbelmontörer och en kundtjänst med snabba svarstider erbjuder monteringshjälp över hela Sverige till billiga priser.

Hemfixarna har gjort över 10 000 IKEA monteringar sedan samarbetet drog igång under sommaren 2018, så är det något vi är experter på så är det att montera IKEA-möbler. Hemfixarna har försäkring som täcker både person- och sakskada så skulle någonting hända under monteringen så ser Hemfixarna självklart till att åtgärda det.

Så här går det till

  1. Beställ hjälp och få ett fast pris genom antingen vårt beställningsformulär eller kontakta vår kundtjänst på 0770 220 720.
  2. Din monteringshjälp skickas ut till våra lokala möbelmontörer i ditt område och en Fixare tar kontakt med dig för att boka en tid, det går även bra att få hjälp kvällar och helger.
  3. En Fixare utför monteringen på plats i hemmet och tar med sig emballaget efteråt. Faktura med 15 dagar betalningsvillkor skickas och eventuellt RUT-avdrag hanteras av Hemfixarna.

Otroligt billiga priser

För under tusenlappen så kommer en Fixare hem till dig på en tid som passar dig, även på kvällar och helger och monterar din PAX-garderob. Allt ingår i priset, framkörning, förankringsmaterial och bortforsling av emballaget. Du kan luta dig tillbaka låta Hemfixarna montera dina nya IKEA-möbler medan du gör annat.

Hemfixarna utför majoriteten av sina monteringsjobb inom en till två dagar efter beställning så det innebär att hjälpen finns nära till hands och det enda du behöver göra att klicka på beställningsknappen och beställa hem en Fixare. Alternativt så ringer du Hemfixarnas kundtjänst på 0770 220 720 så hjälper vi dig att beställa hem den hjälp du behöver.