Beställ Hembesök här

Alltid med 100 % nöjd kund garanti!

Fyll i formuläret så kontaktar Fixaren kunden för tidsbokning. Fakturering sker av Hemfixarna efter färdigställandet

Fält markerade med * är obligatoriska

När du bokar en Fixare godkänner du att Hemfixarna sparar vissa av dina personuppgifter som du lämnat i formuläret i 24 månader efter din bokning. Personuppgifterna sparas för garantiåtaganden samt för korrespondens med Skatteverket för RUT-avdrag. Du har rätt att när som helst rätta dina uppgifter eller att helt bli borttagen från vårt register. Kontakta oss på fixare@hemfixarna.se eller på telefon 08 1220 88 00. Om du anser att vi behandlat dina personuppgifter felaktigt kontakta Datainspektionen. Läs mer om hela vår policy för hantering av personuppgifter här.

Läs mer om vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter
1. Registrera dig och välj Kom-igång-hjälp eller supportärende

2. Vår Fixare kontaktar dig för att boka tid för hembesöket, även kvällar och helger

3. Fixaren anländer och löser uppgiften. Uppdraget faktureras i efterhand med 15 dagars förfallodatum. Resan ingår i priset.

Priserna är efter 50% RUT-avdrag och inkluderar resan inom 20 km från tätort. Utanför tätort? Ring Hemfixarna för prisuppgift. Priserna är samma även på kvällar och helger. Vid beställning tar vi alltid en mikroupplysning, som ej syns vid framtida kreditupplysningar, för att verifiera personnummer för genomförandet av RUT-avdraget.