Vad kan hemfixare göra?

Anslutning av Smart-TV

499kr

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Anslutning av Smart-TV – Gör det enkelt med oss!

Idag blir det allt vanligare med TV-apparater eller bildskärmar som har en IP-anslutning där en LAN-kabel ansluts. När denna är inkopplad kan skärmen visa innehåll från internet via husets bredbandsanslutning: Det här är definitionen av Smart-TV. Förutom att TV:n måste vara ansluten till bredbandet behövs även ett lokalt installerade appar som används när man ska titta på olika TV-tjänster. Med Smart-TV kan du även lyssna på musik (Spotify) eller använda olika webbtjänster som att se väderrapporten från SMHI. Möjligheterna är nästintill oändliga!

Smartare anslutning av Smart-TV

Hemfixarna rekommenderar alltid att Smart-TV:n ansluts med LAN-kabel i stället för över det trådlösa nätverket, i synnerhet om det är långt mellan router och där TVn sitter. En dålig förbindelse i överföringen från Internet leder till lägre upplösning eller frysningar i bilden.

Vi hjälper många att installera och konfigurera sin Smart-TV. Dessutom hjälper vi även till med felsökning och att söka ut och installera de appar som du behöver för att komma åt din favorittjänst. Skulle det även vara så att internetuppkopplingen behöver förbättras för att leverera en felfri upplevelse har vi även många sätt att optimera internetuppkopplingen på. Att få hem en Fixare är billigare och snabbare än många tror. Beställ hem en Fixare, så kommer du igång med Smart-TV redan idag!

 

Boka nu