K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Tillsammans med Onninen, K-Bygg och MIAB (Mark och Infra AB) koncernen Kesko Sverige som är helägt av den finska handelskoncernen Kesko (K Group).

K-Rauta kom till Sverige 1996 och är idag rikstäckande med 16 varuhus jämte sin e-handel. Bolaget har både privatkunder i hemmet och trädgården men även B2B kunder för byggplatsen eller entreprenaden som servas genom en Företagsservice lokalt i varuhusen. Med hög kompetens och nära kontakt med kunderna är K-Rauta en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. I Sverige har man ca 1600 medarbetare med ledord som rättvisa och god arbetsmiljö i främsta rummet.

Hemfixarna erbjuder privatkunderna installation och montering i hemmet i hela Sverige. Tillsammans med produkterna adderar vi både i varuhusen och på hemsidan våra fasta priser på installationerna. Kunderna kan tydligt se vad produkten kostar installerat och klart. Som alltid visas alltid vad som ingår och förutsättningarna tydligt. Detta för att kunden alltid skall veta vad som ingår i tjänsten och vad man måste ha koll på själv.

Tillsammans skall vi ge kunderna en bekväm och säker men även fantastisk upplevelse av produkterna. Det skall vara lätt och smidigt att köpa sin produkt på K-Rauta. Tillsammans skall vi få Sveriges nöjdaste kunder!