/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Sommarfest på kontoret

Sommarfest på kontoret

Våren har varit fantastisk med en tillväxt på i snitt 16% per. Framgången firade vi tillsammans med Fixare på kontoret på Industrigatan i veckan. Tack vara vår partygeneral Elina blev sommarfesten den gladaste och livligaste någonsin. Lokalerna var pyntade och på bordet stod Elinas hemgjorda snittar, snacks, pizza och iskall öl.
Flera Fixare passade på att ta en sväng till Stockholm och på festen fanns resande både från Lund och Sundsvall. Fantastiskt kul att ni allesammans valde att fira av rekordvåren med oss. Fortsätter vi i den här takten blir det till att hyra Globen om ett par år…

På festen bytte Fixare med helt olika roller erfarenheter och minglade hela kvällen. Oavsett om man jobbar med Tekniksupport, Möbelmontering eller som Handyman är rollen som Fixare densamma och erfarenheterna av kundmötet likaså.

Under våren har vi rekryterat in 600 nya Fixare och vi är nu en bra bit över 1000 Fixare i hela landet. Tillsammans bygger vi det nya tjänstesamhället där det är lika naturligt att få hjälp med skrivaren av en expert som att gå till doktorn. Lika naturligt att få sin möbel monterad av ett proffs som att få bilen reparerad på verkstan. Hemfixarnas helautomatiserade plattform för små korta jobb tillsammans med GIG-ekonomin är grunden i vår framgång. Med dess hjälp kan vi leverera tjänster till ett pris alla har råd med på tider då kunden är hemma. Lika viktigt är dock att ta hand om kunden, att ge denne en upplevelse långt över förväntan och alltid med samma höga kvalité.
Våra fixare är därför nyckeln till fortsatt framgång och expansion. Varmt välkomna till oss alla nya Fixare, tillsammans skriver vi historia!