/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Besiktiga kunders bilar – ny cool tjänst!

Besiktiga kunders bilar – ny cool tjänst!

Vi  trodde vi lyft på varje sten i vår strävan att hitta affärer och partners till oss, men tydligen inte. För ett par månader sedan ringde en person vi träffat på ett av byggbolagen och sa att hon börjat som affärsutvecklare på Bilprovningen. Hon undrade om våra Fixare kan transportera kunders bilar till deras stationer. Självklart sa vi!

Den 12 maj lanserar vi en ”Transporttjänst” tillsammans med Bilprovningen

Uppdragen kommer gå till alla Fixare (Support + Hantverk + Möbel) som har körkort. I appen finns en länk till ett formulär där kunden intygar att fordonet är försäkrat mm + en del som Fixaren fyller i med ett antal kontrollpunkter för att verifiera att fordonet är kördugligt. Inledningsvis är det bara personbilar. I formuläret ingår även att vi (som när man kvitterar ut en hyrbil) dokumenterar eventuella skador genom att fotografera dem men mobilen. Vi kontrollerar även att det finns tillräckligt med soppa för resan.

Sky is the limit!

För oss är detta jättestort och en riktig ögonöppnare. Plötsligt skapades ett fjärde affärsområde som vi kallar ”Fixartjänster” och som kan inrymma precis vad som helst.  Ja vi skall såklart fortfarande hålla oss borta från städ, tvätt och barnpassning men med lite fantasi finns massor av coola tjänster vi kan utföra med hjälp av alla våra fantastiska Fixare och plattform Felix. Behovet av tjänster i vår stressade samtid är enormt och intresset ökar för varje månad. Tjänstesverige håller på att födas och Hemfixarnas magiska resa har precis börjat!

Kör försiktigt och trevlig resa tillsammans med oss på Hemfixarna!