/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Äntligen 4,7 i snittbetyg

Äntligen 4,7 i snittbetyg

I veckan hände det så äntligen -vi gick från 4,6 till 4,7 av 5 i snittbetyg på omdömestjänsten TrustPilot. Alla som jobbar backoffice vet att 4,7 är ett av våra många mål och nu äntligen tippa vi över. Nu skall vi se till att hålla kvaliten och fanan uppe. Heja Heja!

 

Kvalitet är allt för oss på Hemfixarna. Sedan starten 2016 är det vårt absoluta och totala mål att varje kund skall vara nöjd. Att alla uppdrag skall sluta med en nöjd kund och därmed vara början på en livslång kundrelation. Att ha 4,7 av 5 i snittomdöme på 90.000 genomförda uppdrag är inte tur utan resultatet av ett kontinuerligt kvalitetsarbete.

 

Att vi strävar efter nöjda kunder gör oss inte unika. Att vi fokuserar på kvalité är inte heller unikt. Men vi vet att vi är bättre än alla andra på att jobba med kvalitet vilket nu bevisas av det oberoende omdömes företaget TrusPilot som vi använder. Vadå använder? -kan vi påverka resultatet. Nej det kan vi inte. Alla omdömen som lämnas i denna oberoende tjänst är mellan vår kund och Trustpilot. Vi kan inte ändra, bara påverka kunden innan omdömet ges genom att ge en fantastisk Fixarupplevelse. För huvudpersonen är inte bolaget, vår tekniska plattform Felix eller våra tålmodiga kundtjänstmedarbetade utan våra Fixare på fältet.

 

Fixarna är våra hjältar och de som gör oss till marknadsledande på tjänster i hemmet idag. Fixarna som vardagar, kvällar och helger, i ur och i skur besöker våra kunder. Som varje dag knackar på hos mellan 2-300 kunder som förväntansfullt släpper en främmande Fixare över tröskeln. För våra Fixare är det självklart att följa våra policys och de instruktioner som är specifika för just detta hembesök.

 

Förutom Fixarna är våra processer och kundresan en av framgångsfaktorerna. Vi trimmar ständigt kundresan och lägger in eller om information till kunden. Informationen är idag både allmän och uppdragsspecifik vilken styrs av från vilken partner kunden hittat os men även beroende på vilket typ av uppdrag det är. Kunden skall alltid veta exakt status, vad som skall ske och när. Informationen kommer med såväl mail som SMS.

 

Kvalitet är även att Fixaren vet exakt vad som förväntas vid varje unikt uppdrag. Precis som för kunden får Fixaren både allmän och uppdragsspecifik information som varierar beroende på partner men även på typ av uppdrag, dvs det vi kallar kategori och underkategori.