Vad kan hemfixare göra?

Enkla reparationer i hemmet

499kr

 • Vi finns i hela Sverige
 • Över 1600 certifierade Fixare
 • Fast pris, även kvällar och helger

Vi fixar dina småfel

Hemfixarna har testade och certifierade Handymans som vi kallar Fixare i hela Sverige. Vi kommer gärna förbi och hjälper dig sätta fast det som sitter löst. Vanligtvis monterar vi fast lampor, trappsteg, trösklar, lister och krokar som lossnat. För våra kvalificerade Handymans är inget jobb för litet eller för svårt. Alla Fixare har genomgått ett kunskapstest och på så sätt blivit certifierade Fixare hos oss. Våra Fixare har andra sysslor och rycker ut som Fixare på sin lediga tid för att tjäna extrainkomster. Ofta drivs våra Fixare även av att de älskar att jobba med händerna och samtidigt hjälpa andra.

Hjälpen är nära dig

Vi har drygt 1500 Fixare i hela landet. Oftast finns vi på din ort redo att besöka dig på en tid som passar dig. Resan ingår alltid i priset så även om det bara är lite du behöver hjälp med är vi ytterst prisvärda.

Sluta irritera dig på det som varit trasigt och löst i en evighet. Hjälpen finns nära dig och vi älskar att få ditt hem fel och problemfritt. Låt oss lösa dina små problem hemma med det som är paj eller lossnat. Tveka inte, ta hem en certifierad hantverkshjälp i form av en Fixare redan idag. Vi hjälper dig med:

 • Lösa lister
 • Skeva garderobsdörrar
 • Knarrande gångjärn
 • Tröga lås
 • Trasiga lådor
 • Taklampor som sitter snett
 • Hållare som lossnat
 • Handtag som sitter löst
 • Skruva åt eluttag som sitter löst. (Observera att vi inte gör elarbeten som kräver el-behörighet såsom kabeldragning, fasta installationer m.m. för dessa jobb så hänvisar vi till en behörig elektriker.)

Vi har de rätta verktygen

Med sig i bilen har alla våra certifierade Fixare ett gediget verktygskitt. I samband med certifieringen kontrollerar vi att alla Fixare har de rätta verktygen tillgängligt. Detta för att montaget skall bli så korrekt som möjligt. Ibland måste vi ta en sväng förbi byggvaruhuset för att inhandla lister, trösklar eller specialskruvar. Du betalar då för tiden vi reser samt per kilometer.

Med vår kunskap får du alltid de rätta prylarna så att ditt hem blir som nytt igen. För oss är dina småsaker en stor sak oavsett om det bara tar en timme att fixa. Våra Fixare kostar 499 kr första timmen efter 50 % RUT-avdrag och då ingår resan till dig. Tillkommande halvtimmar kostar 249 kr 50 % RUT-avdrag. vi börjar ta betalt vid ankomsten då Fixaren checkar in hos dig. Under hela uppdraget kan du se tid och kostnad i Fixarens mobil.

Skydd mot damm och repor samt städning

För våra Fixare är det självklart att inte skräpa ner. Självklart skall vi lämna din bostad som vi den mötte oss. Det innebär att vi täcker ytor som skall skyddas för att undvika repor. Även att vi samlar borrdamm med dammsugaren mot hålet när vi borrar. För oss är din bostad helig och skall skyddas under hela arbetats gång. När vi är klara ansvarar vi för att städa undan och tar även med oss eventuellt emballage hem.