Att arbeta som Handyman

Älskar du att jobba med händerna? Är du händig men arbetar nödvändigtvis inte som snickare, elektriker eller hantverkare idag?

Vi rekryterar nu Handyman-Fixare i hela landet och söker dig som har tillgång till egen bil och är redo att jobba heltid eller extra med start omgående. Arbetet består av att i våra kunders hem montera platsbyggda garderober och annan inredning. Ersättningen är nästan alltid fast per uppdrag och för den händige finns möjlighet till ersättning på över 300 kr/timme*. Uppdragen innebär både stora montage av IKEA-möbler, platsbyggda garderober och hyllsystem följt av mindre uppsättningar av allt från lampor till tavlor.

Stämmer följande punkter in på dig? Då är du den vi söker! 

  • Har stenkoll på alla typer av väggar och fästmaterial
  • Använder aldrig tumstocken fel men föredrar en lasermätare
  • Har tillgång till bil med plats för verktyg och körkort som är giltigt i Sverige
  • Vill ha en lön på över 240 kr i timmen*
  • Vill arbeta minst 15 timmar per vecka i snitt
  • Är serviceinriktad och gillar att hjälpa andra
  • Är händig och van att hantera verktygen som är verktygskrav för montering, kapning och mätning.
  • Hanterar svenska i både tal och skrift
  • Föredrar anställning med arbetstider du själv väljer

Ansök och gör testet nu>>

Gör testet senare>>

Frihet att jobba när du vill

Via vår app får du tillgång till ett stort utbud av olika typer av uppdrag med olika svårighetsgrad. I appen väljer du själv vilka kommuner du vill ta uppdrag inom och får då upp enbart tillgängliga uppdrag i ditt valda område. Därefter ringer du kunden och ni bestämmer tillsammans en dag och en tid som passar er båda. Det betyder alltså att du bygger ditt eget schema och utefter det även din egen lön. Du ska kunna jobba minst 10 timmar per vecka men du väljer när och var.

Handyman-Fixare har en riktlön på 240 kr i lön i timmen men oftast har vi fasta löner där snittlönen blir drygt 40.000 kr i månaden om man jobbar 170 timmar en månad. Är du händig och snabb finns därför mycket goda möjligheter att få en riktigt god lön. Reseersättning i enlighet med gällande praxis utgår vid alla löpande Handyman-uppdrag då eget fordon är ett krav.

Ansök om att bli en Handyman

Klicka på länken nedan så kommer du till första steget som är ett anställningstest. Se till att du är ostörd när du påbörjar denna.

Ansök och gör testet nu>>

Gör testet senare>>

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Anställningsavtal Fixare

Fixarpolicy och kultur

Verktygskrav Handyman

*Semesterersättning om 12% ingår i lönen