Vi finns även på 0770-220 720
Vi finns även på 0770-220 720

MENY

Man som skruvar möbel med skruvdragare och text som beskriver egenskaper som passar yrkesrollen handyman

Att arbeta som Handyman

Älskar du att jobba med händerna men nödvändigtvis inte arbetar som snickare, elektriker eller hantverkare? Vi rekryterar nu Handyman-Fixare i hela landet med tillgång till egen bil som är redo att ta uppdrag i sitt närområde omgående. Uppdragen är oftast ganska enkla som att montera IKEA-möbler, hänga upp tavlor och hyllor samt byta lampor och lysrör.

Stämmer följande punkter in på dig? Då är du rätt person för jobbet.

Ansök och gör testet nu>>
Ansök och gör testet senare>>

Frihet att jobba när du vill

Via vår app får du tillgång till ett stort utbud av olika typer av enklare hantverksuppdrag och möbelmontage. Du väljer i appen vilka kommuner du vill ta uppdrag i och ser endast tillgängliga uppdrag i appen. Du ringer kunden och tillsammans bestämmer ni en tid som passar er båda. Vi ställer inga krav på när eller hur mycket du skall jobba, du bestämmer själv!

Handyman-fixare har 220 kr i lön för första timmen och 200 kr i lön för tillkommande timmar. Lönen för tillkommande tid efter första timmen är per påbörjad halvtimme. Jobbar du exempelvis 70 minuter tjänar du 320 kr. Reseersättning i enlighet med gällande praxis utgår vid alla Handyman-uppdrag då eget fordon är ett krav och vi kompenserar för enklare förbrukningsvaror så som skruv och plugg. Lönen betalas ut den 7:e varje månad för föregående månads utförda arbeten.

Ansök om att bli en Handyman

Klicka på länken nedan och gör vårt test som tar max 25 min. Se till att du är ostörd när du påbörjar testet. Testet sker i ett svep och kan inte startas om.

Ansök och gör testet nu>>
Ansök och gör testet senare>>

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Anställningsavtal Fixare

Fixar-policy och företagskultur

Verktygskrav Handyman