Möbelmontering

Att arbeta som möbelmontör

Hemfixarna skall tillsammans med IKEA göra möbelmontering folkligt och vi rekryterar därför nya möbelmontörer löpande och just nu exploderar efterfrågan. För dig som uppskattar frihet under ansvar och är en social person med tävlingsinstinkt kan månadsinkomsten vid heltid för rätt person bli drygt 40.000 kr per månad* (270kr * 170tim/mån = 45.900 kr/månad*)

Vi ser att du:

  • Har tidigare erfaren av enklare hantverk eller är allmänt händig, metodisk och noggrann
  • Är duktig på att använda rätt verktyg för att borra och förankra möbler i alla väggtyper
  • Är ansvarstagande och drivs av frihet under ansvar på plats i kundernas hem
  • Har körkort B (giltigt i Sverige)
  • Har tillgång till egen bil
  • Har tillgång till ett antal egna verktyg (Se verktygskrav: Verktygskrav Möbelmontör
  • Är fysiskt stark nog att kunna hantera IKEA:s större möbelemballage i kundens hem
  • Drivs av att boka kundbesöken för optimala körturer även i städer med vägtullar
  • Hanterar svenska och engelska i både tal och skrift

Ansök och gör testet nu>>

Gör testet senare>>

Frihet att jobba när du vill

Bli en av våra framtida möbelmontörer och montera möbler hemma hos privatpersoner. Som möbelmontör väljer du fritt när och var du vill jobba. Du ser uppdragen i vår app, ringer kund och bestämmer tid för hembesöket, checkar in/ut och åker vidare till nästa kund. Körkort och tillgång till bil är ett måste och i appen styr du vilka kommuner du vill ta uppdrag i.

Ersättningsmodellen är rättvis och utgår från tidsåtgången på aktuella möbler med en riktlön på 270 kr/timme*. Resa till och från kunden samt bortforsling av emballaget ingår alltid i den fasta ersättningen. Exempel på ersättning:

En Byrå med 5 lådor 600 kr*
Två bokhyllor (Billy) 750 kr*
Matbord och 4 stolar 750 kr*
Två PAX-garderober (ink inredning) 1250 kr*

Som Fixare är du ansiktet utåt

Då du arbetar ute hos kund är det viktigt att du är punktlig, arbetar ordningsamt och alltid är försiktig med kundernas möbler och inredning. Du kommer vara ansiktet utåt för Hemfixarna och det är viktigt att du levererar hög kvalitet vid varje arbetstillfälle. För att lyckas är det viktigt att du är flexibel och kan leverera god service samtidigt som du arbetar effektivt och löser problem på egen hand. Snabbhet får aldrig gå ut över kvalitén som för oss och kunden är det absolut viktigaste. Varje uppdrag rejtas av kunden efteråt och Fixare som inte respekterar våra höga kvalitetskrav kan stängas av. Vi är stolta att över 16.000 kunder på den oberoende rejtingtjänsten Trustpilot gett oss snittbetyget 4,7 av 5. Detta skall vi naturligtvis öka i vårt ständiga kvalitetsarbete i strävan att fortsätta vara nummer ett i Sverige.

Ansök om att bli en möbelmontör

Klicka på länken nedan och gör vårt test som tar max 15 min. Se till att du är ostörd när du påbörjar testet. Testet sker i ett svep och kan inte startas om.

Ansök och gör testet nu>>

Gör testet senare>>

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Anställningsavtal Fixare

Fixarpolicy och kultur

Verktygskrav Möbelmontering

*Semesterersättning om 12% ingår i lönen