Vad kan hemfixare göra?

Montage av grill

  • Vi finns i hela Sverige
  • Över 1600 certifierade Fixare
  • Fast pris, även kvällar och helger

Montage av din grill

Drömmer du om varma sommardagar, god mat och en samlingspunkt för dina vänner? Då är sannolikheten stor att du har köpt – eller funderar på att köpa – en ny grill. Floran av grillar som finns tillgängliga på marknaden idag blir bara häftigare och häftigare, men samtidigt blir även grillmontaget ofta mer tidskrävande. Därför finns Hemfixarna här för dig. Vi har sedan två år för partners räkning monterat grillar åt deras kunder. Tveka inte, våra Fixare har stenkoll på hur din nya grill bäst monteras!

Hela Sveriges grillmontörer

Vi erbjuder rikstäckande hjälp med montage av grill. Även på sommaren när efterfrågan är stor har vi Handyman Fixare redo i just din kommun. Våra händiga Fixare är flexibla, noggranna och effektiva, och Hemfixarna hjälper dig med montaget oavsett modell – Varken kamadogrillar, gasolgrillar eller kol- och brikettgrillar är främmande för oss. Fixaren monterar självklart även eventuella sidobord eller diskhoar som kommer med grillen. För oss är inga grillmontage omöjliga och vår erfarenhetsbank stor. Stora grillar med teknik och elektronik är heller inget problem då teknik är Hemfixarnas ryggrad.

Betala bara för ditt montage

Våra Fixare finns i hela landet och är alltid redo att rycka ut för att hjälpa dig montera grillen. Resa ingår alltid i priset, oavsett om du i handeln köpt ett grillmontage tioll fast pris eller om du låter oss montera på löpande räkning.

Efter din beställning registreras uppdraget och skickas ut till Fixarna, och den Fixaren som är snabbast på bollen får uppdraget att hjälpa dig. När de väl är på plats kan våra händiga Fixare även hjälpa dig med andra hantverksproblem som kan finnas runtom i hemmet.

Spar tid, huvudvärk och sköna sommardagar – Låt en av våra Fixare montera grillen åt dig.

Boka nu