Vi löser dina datorproblem i Göteborg

Hemfixarna har hundratals Fixare (tekniker) i hela landet och i Göteborg och Västra Götaland är teckningen vad gäller omfattande Det är såklart även vår kunskap som är omfattande inom alla operativsystem och alla fabrikat på datorer eller typ av datorhjälp.
Problemen med datorer hemma kan vara många och detta är några exempel datorhjälp som vi utför i Göteborg och Västra Götaland:

  • Virusborttagning
  • Spamborttagning
  • Uppdateringar
  • Uppgraderingar
  • Nätverksproblem
  • Nyinstallationer av operativsystem som Windows 10

Vi har även bred kunskap inom alla typer av hemelektronik så det är inte bara datorproblem våra Fixare tar sig ann. Vi är idag samarbetspartner till nationella leverantörer av även telekomoperatörer. Vår breda kunskap att lösa alla typer av datorproblem är genom samarbetena bekräftade. Genom samarbetena har vi byggt upp landets största nätverk av tekniker (Fixare) och kan därmed erbjuda datorhjälp även i Göteborg med omnejd.
Låt alltid oss kontrollera din dator innan du köper ny, -kanske är lösningen på ditt datorproblem bara hundralappar bort!

RUT-avdrag på datorhjälp även i Göteborg

Vi hjälper alla typer av kunder med alla typer av teknik och datorproblem. Oavsett var i Göteborg kan vi hjälpa dig med din dator och dina datorproblem. För oss spelar det ingen roll om du inte kan eller inte har tid, vi hjälper dig alltid oavsett.
För oss och våra Fixare (tekniker) är alla typer av datorproblem bagateller men för våra kunder är dat både stora och olösliga. -därför finns vi på Hemfixarna!
Våra Fixare är unga, oftast studenter med ett brinnande intresse och därmed bred och djup kunskap om alla typer av datorproblem som vi löser i hela Göteborg. För oss är inga frågor dumma och vi tar oss alltid tid att förklara och upprättar ibland manualer till våra kunder i datorproblemen skulle uppstå igen.

I hela landet, och även i Göteborg så klart, kan man som privatperson få RUT-avdrag på halva beloppet av datorhjälpen. RUT-avdraget hanterar vi och fakturerar dig som kund halva beloppet redan från början. Tveka aldrig att kontakta oss på Hemfixarna när du vill ha datorhjälp i hemmet och bor i Västra Götaland eller Göteborg. Vi utför även TV, mobiltelefon, skrivare, scanner, nätverk och Wifi support så det är inte bara datorhjälp vi kan stå till tjänst med. Kontakta oss direkt så kommer vi hem till dig, vanligtvis samma dag i hela Göteborg med omnejd. Även om vi har vårt kontor i Stockholm har vi Fixare i hela Göteborg, -ring oss nu så kanske datorproblemet är löst innan kvällen!