Datorhjälp i Stockholm

Krånglar datorn hemma eller på företaget? Känns den väldigt seg och trög? Vi på Hemfixarna hjälper dig oavsett var du befinner dig i Stockholm. I Stockholm har vi massor av Fixare (tekniker) som står redo att bistå med datorhjälp hemma hos dig. Våra Fixare är duktiga på att hjälpa dig med uppdatering, uppgradering och rensning så att din dators prestanda blir bättre.

Vi löser dina datorproblem i Stockholm

Hemfixarna utför med våra händiga Fixare (tekniker) datorhjälp i Stockholm och har bred kunskap inom alla operativsystem och alla fabrikat på datorer.
Problemen med datorer hemma kan vara många och detta är några exempel datorhjälp som vi utför i Stockholm med omnejd:

  • Virusborttagning
  • Spamborttagning
  • Uppdateringar
  • Uppgraderingar
  • Nätverksproblem
  • Nyinstallationer av operativsystem som Windows 10

RUT-avdrag på datorhjälp i Stockholm med omnejd

Detta är bara några av många fel som kan uppstå på en hemdator så kontakta Hemfixarna när du behöver datorhjälp eller hjälp med övrig hemelektronik i Stockholm med omnejd.
Köp inte nytt kolla alltid med oss först det kan vara mycket billigare och dessutom snabbare.

Kontakta oss när du vill få tid över till annat, slippa strulande datorer och vill utnyttja tekniken till fullo. Oavsett om du inte kan eller inte har tid kan vi i hjälpa dig med din dator oavsett var du bor i Stockholm med omkringliggande kommuner.
Vi vet att det kan vara jobbigt att förstå, orka eller har tid att laga datorn, därför finns vi och våra Fixare i hela Stockholmsområdet.
Våra Fixare är unga, oftast studenter med ett brinnande intresse och därmed bred och djup kunskap om alla typer av datorproblem som vi löser i hela Stockholm. Vi tar oss tid att förklara och för oss är inga frågor dumma.

Datorhjälpen i Stockholm om du är privatperson omfattas av RUT-avdraget vilket ger ett avdrag på 50 % direkt på fakturan. Så tveka inte kontakta oss på Hemfixarna när du vill ha dator hjälp i hemmet i Stockholm. Vi utför även TV, mobiltelefon, skrivare, scanner, nätverk och Wifi support och ser till att din teknik alltid är tiptop.
Kontakta oss direkt så kommer vi hem till dig, vanligtvis samma dag i hela Stockholm.