Data recovery sweden logo

Startades år 2000 och har stor erfarenhet av rekonstruktion av förlorad data från alla typer av digitala medier och operativa system. Man använder den senaste tekniken inom dataräddning och vårt mål är att få tillbaka förlorad data så fort som möjligt och med bästa resultat. Pch återskapar information från t ex Servrar, Desktops, Laptops, Smart/Media, CD/DVD, PDA’s, Mobiltelefoner, Band, MiniDisc, Digitalkameror och alla andra typer av lagringsmedia.  Genom att använda unika återvinningsmetoder, kan vi erbjuda våra kunder realistiska priser.

Hemfixare hjälper våra kunder att kontakta Data Recovery Sweden och att montera ut den skadade disken. Efter det sätter våra Fixare i en ny hårddisk och grundinstallerar det nya operativsystemet samt lägger upp det som kan utan tillgång till tidigare data. Därefter pausas uppdraget i väntan på att den gamla datan skall räddas av Data Recovery Sweden.

Kunden kontaktar sedan oss då datan (oftast i form av ett USB minne) kommit till kunden. Vår Fixare återvänder sedan till kunden för att flytta över den gamla datan och avsluta uppdraget.

Hemfixare är mycket stolta över samarbetet med Data recovery Sweden som är ett av de mest erfarna företagen inom sitt område. Oftast kan all data räddas vilket gör våra kunder oerhört glada och lättade. Besök deras hemsida här för att få veta mer om deras tjänster.