Våra partners

“I 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten…”

“Alleato har en egenutvecklad plattform som via gateways tillhandahåller tjänster för slutkunder, fastighetsägare, Landsting…”

“För över fyrtio år sedan började Audio Pro bygga högtalare med ett enda mål; att skapa det bästa möjliga ljudet till det…”

“Bauhaus -när det måste bli bra! Med varuhus i flertalet större städer är Bauhaus ledande i landet med ”allt under ett tak”…”

“Benify är en gigantisk förmånsportal till vilken företag är anslutna och de anställda erbjuds förmåner. Allt från juridisk rådgivning till hälsa…”

“Bilprovningen har besiktat långt över 200 miljoner personbilar sedan starten och erbjuder kunderna trygghet och ett gediget fordonskunnande…”

“Sveriges mest använda boendeapp för kommunikation i bostadsrättsföreningar och samfälligheter…”

“Be Resident jobbar med trygg & säker bostadsuthyrning. Visionen är att göra bostadsuthyrning tryggt och säkert för både hyresvärd…”

“Botkyrka stadsnät är ett kommunalt bolag som bygger och driver ett robust, pålitligt och framtidssäkert fibernät i kommunen…”

“Boxers säljer TV-abonnemang i bla. Teracoms marknät och bredband främst via fiber. Boxer ingår sedan oktober…”

“Bredband2 är en börsnoterad nationell leverantör av Bredband, TV och telefoni. Tjänsterna levereras i ett av  Sveriges största fibernät…”

“Brother-koncernen tillverkar skrivare, allt-i-ett-enheter, faxar, märkmaskiner, etikettskrivare, mobila skrivare och skannrar till…”

“Casall är ett svenskt företag som började med att sälja professionella gymredskap och gymutrustning i hela Skandinavien. De öppnade…”

“Chilimobil är Sveriges nya mobiloperatör som tillhandahåller Mobiltelefoni, Mobilt bredband och mobiltelefoner till alla de kunder som har hela livet i mobilen och som behöver mycket…”

”Clas Fixare är en ett bolag med en tjänst med samma namn. Bolaget startades 2018 av prylkedjan Clas Olsson. Med fast anställda hantverkare utför Clas Fixare tjänster i hemmet….”

“Connect-TV levererar TV, Bredband och Telefoni till kunder i Skåne och har kontor i Malmö. Man är en  operatörsneutral TV-operatör…”

“Doro utvecklar telekomprodukter och tjänster som hjälper seniorer att leva ett aktivt och innehållsrikt liv genom att…”

“DPJ tar ett helhetsansvar och inreder kontor och hotell med allt från färgsättning, möblering och teknisk utrustning…”

“Arbetar med måttanpassade och hållbara förvaringslösningar. Visionen är att med smarta förvaringslösningar…”

“Fastighetsbyrån är marknadsledare på den svenska bostadsmarknaden, både i omsättning och i antal affärer…”

Appsolut är ett larm- och säkerhetsföretag som etablerades i norra Sverige under våren 2020. Bolaget säljer en enkel…”

”FutoNota är en inredningsbutik som erbjuder miljövänliga möbler och textilier i certifierade material med…”

”Förebygg är är ett företag som säljer hemlarm för ett säkrare Sverige. Företaget grundades år 2015 och har sedans…”

“Utvecklar och säljer sin egen kamerabaserade larmtjänst med samma namn. Bolaget grundades 2010 och idag jobbar 10…”

“Glue tillverkar och säljer ett elektroniskt låsvred som du kan styra som du vill vart du vill. Låset ger kontrollerad tillgång till…”

“HiFi-klubben startade 1980 med butiker med kompromisslösa ljudupplevelser för entusiaster och vanligt folk…”

“Koncernen äger de kända varumärkena Trademax, Furniturebox och Chill och är med dessa en av de största på möbler…”

“Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom…”

“HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige. I dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter…”

“Representerar sina medlemmar i förhandlingar med hyresvärdar i hela landet. Driver även hyresgästfrågor nationellt såväl politiskt…”

“IKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är jättekul att vi får hjälpa Sveriges kändaste…..”

“Index Invest International AB (publ) grundades 1998 och har sedan starten framgångsrikt byggt bostäder i Stockholmsområdet…”

“Inet är en leverantör av Datorer och datatillbehör samt skrivare, nätverk, mobiler och annat inom IT. Bolaget är en helhetsleverantör…”

“Vi är en liten snabbväxande operatör strax utanför Göteborg. I öppna stadsnät levererar man IP-TV, Bredband och Telefoni…”

“I-tux är en kommunikationsoperatör som ansluter fastighetsägare och stadsnät och bär tjänsterna till kunderna i…”

“Kalejdo Bredband AB verkar som operatör av öppen Stadsnäts-TV via en box-lösning tillgänglig för alla operatörer…”

“Karma Mobil är en ny operatör som fokuserar på en målgrupp bestående av 55+ som av olika anledningar ofta är förbisedd. Karma tilltalar inte bara seniorer…”

“Lyckos är ett fristående bolag inom Midroc-gruppen som utvecklar morgondagens samhälle…”

“Macforum är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar, företagslösningar…”

“Media Markt öppnade 2006 de två första varuhusen i Sverige med målet att kunna erbjuda ett stort sortiment av märkesprodukter inom hemelektronik…”

“Mediatek i Varberg har mer än 40 års erfarenhet av att bygga nät och leverera tjänster. Idag erbjuder man TV, Bredband och…”

“Net at Once startade som Internetleverantör 1997 och har idag privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag i hela Sverige som kunder…”

“I NetOnNets lagershoppar och nätbutik handlar kunderna på sina villkor, utan stress eller påtryckningar. Genom att sälja både egna…”

“Nordr grundades 1936 i Norge. 43 år senare etablerades Nordr i Sverige och har sedan dess arbetat för en sund byggbransch för kunder…”

“Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning…”

“Open Universe ledord är öppenhet och valfrihet. Det öppna fibernätet är en marknadsplats med ett stort antal…”

“Ownit Broadband levererar bredband, bredbands-TV och telefoni. Med ett supersnabbt fibernät i botten möjliggörs snabba…”

“Peab bygger moderna, hållbara bostäder i attraktiva områden. Hållbarheten ärt oerhört viktig och alla bostäder är Svanen-märkta och klimatsmarta…”

“Sappa levererar TV, bredband och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Både för privatpersoner och för bostadsrättsföreningar”

“Utan tvekan ett av Sveriges starkaste varumärken som identifieras med trygghet och pålitlighet. I snart 80 år…”

“SeniorNet Sweden har i 20 år inspirerat seniorer att lära sig mer om nytta och nöje med IT. Det har gett fantastiska resultat. För…”

“Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. I koncernen arbetar 38.000 personer…”

“Smartalarm erbjuder säkerhetslösningar för familj och företag, såväl inbrottslarm som brandlarm och tjänsten…”

”Spirius är en helsvensk mobil och SMS leverantör med egen teknisk plattform i Karlskrona. Bolaget är grundat av bland annat …”

“Swifi är en e-handel med huvudkontor i Göteborg som erbjuder begagnade mobiltelefoner till lägre priser och i absolut bästa skick…”

“Är en svensk leverantör av företagstelefoni över internet sk. IP-telefoni. Kunderna erbjuds olika mer eller mindre avancerade…”

“Hemfixarna samarbetar med TELE2 och hjälper kunder med teknikproblem utanför TELE2s egna tjänster. ..”

“Ett smart hem ska vara för alla, oavsett vem du är eller hur du bor. Telldus finner inspiration i människors vardag…”

“Tmpl är en smart app för boendet, kontoret och staden vi lever i. Appen gör det enklare för människor att bo…”

“Tre startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa med visionen att skapa en helt ny plattform för…”

“Träningspartner säljer gymutrustning till hemmet och företaget. Träningspartner har grym specialkompetens och lång erfarenhet av effektiva…”

“Sedan 1952 har Villaägarnas Riksförbund byggt upp en medlemsfinansierad intresseorganisation med syfte att…”

“Visor Oy startades i 1972 av grundaren Ahti Pulkkinen. Idag producerar Visor över 200 000 plisségardiner varje år…”

“Zitius är Sveriges största kommunikationsoperatör som i 20 år brunnit för öppenhet och valfrihet. Anslutna hushåll kan…”

“Öresundskraft är ett energi- och kommunikationsföretag i Nordvästra Skåne som skapar de tjänster  kunderna behöver för sin vardag…”