Vi finns även på 0770-220 720
Vi finns även på 0770-220 720

MENY

IKEA

Mycket har hänt sedan Ingvar Kamprad grundade IKEA 1943 blott 17 år gammal. Från att ha varit ett litet postorderföretag i Älmhult har IKEA blivit ett av världens mest kända varumärken inom heminredning.

IKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Affärsidén är att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem.

Idag finns IKEA representerade på 50 marknader med totalt 422 varuhus. Därtill har IKEA en framgångsrik och extremt kundvänlig webb med fakta och monteringsanvisningar till alla produkter.

Hemfixarna hjälper kunder som inte kan eller vill montera själva. Med våra duktiga Fixare tillhandahåller vi kvalitetssäkrade monteringar i hela landet. Genom att sätta fasta priser på stora delar av sortimentet får alla, både personalen i varuhusen och kunderna rätt pris på de aktuella möblerna.

Inledningsvis erbjuds kunder i Kurvan, Barkarby, Sundsvall och Kalmar våra montagetjänster i samtal med säljarna men erbjudandet exponeras även i delar av webbflödet.

Det är jättekul att tillsammans med IKEA göra möbelmontering folkligt med attraktiva, enkla och fasta priser så att alla förstår och har råd.