IKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är jättekul att vi får hjälpa Sveriges kändaste varumärken att öka bekvämligheten för sina kunder. Vi adderar möbelmontering till IKEAS ikoniska sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem.

Idag finns IKEA representerade på 50 marknader med totalt 422 varuhus. Därtill har IKEA en framgångsrik och extremt kundvänlig webb med fakta och monteringsanvisningar till alla produkter. Monteringsanvisningarna har nästan skapat en skola för övertydlighet och pedagogik när det kommer till skriftliga anvisningar.

Vi hjälper kunder som inte kan eller vill montera själva. Med våra duktiga Fixare tillhandahåller vi kvalitetssäkrade monteringar i hela landet. Genom att sätta fasta priser på stora delar av sortimentet får alla, både personalen i varuhusen och kunderna rätt pris på de aktuella möblerna.

Det är jättekul att tillsammans med IKEA göra möbelmontering folkligt med attraktiva, enkla och fasta priser så att alla förstår och har råd.