Chilimobil är Sveriges nya mobiloperatör som tillhandahåller Mobiltelefoni, Mobilt bredband och mobiltelefoner till alla de kunder som har hela livet i mobilen och som behöver mycket surf till bästa pris. Chilimobil vänder sig tillkunder som tittar mycket på film, använder face-time eller videomöten och är trötta på att oroa sig för att surfen ska ta slut.

Chilimobil är fristående från de gamla operatörerna och utmanar svenska mobilanvändares förväntningar om en 100% digital, prisvärd och ärlig operatör. Målet är att ge kunderna mest surf för pengarna helt enkelt

Vi på Hemfixarna välkomnar Chilimobil. Tillsammans skall vi ge en maximal, ärlig och modern upplevelse till kunderna oavsett om det bor i storstad eller ute i landet.

Vi skall hjälpa kunderna med att optimera och felsöka WiFi, routers och lösa problem som kan uppstå i vår uppkopplade värld. Även allmän tekniksupport av datorer och övrig hemelektronik. En prisvärd mobiloperatör med vår prisvärda tekniksupport i hemmet -bättre kan det inte bli!