Fastighetsbyrån Logotyp

Fastighetsbyrån är marknadsledare på den svenska bostadsmarknaden, både i omsättning och i antal affärer. Fastighetsbyrån förmedlar omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer och är största mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare. Visionen är att ”vara det mest rekommenderade företaget i Sverige” vilket är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt av både försäljning och köp av bostad.

Hemfixarna hjälper Fastighetsbyråns bostadsköpare med installation av teknik och montage av möbler i samband med inflytt. Vi skall mitt i flyttkaoset vara en hjälpande hand när det kommer till att koppla upp alla enheter mot WiFi och säkerställa bra WiFi-täckning i alla rum, få hjälp att koppla in och vägghänga TV-apparaterna, koppla in Sonos, larm och Smarta Hem lösningar, sätta upp gardinstänger och montera soffor, garderober och annat.

Att få hjälp med allt mellan möbelmontering och IT bidrar till den första tiden i nya bostaden blir ännu mer bekväm uppskattad för köparen. Samarbetet med Fastighetsbyrån är rikstäckande och ger Fastighetsbyråns medlemmar en rabatt när de beställer hem en Hemfixarna.