Logga - Byggmax, Partner

Byggmax Group består av Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Den första Byggmax-butiken slog upp portarna 1993 och 17 år senare, 2010, noterades Byggmax Groups aktie på Stockholmsbörsen.

Gruppen har en stark marknadsposition på den nordiska gör-det-själv-marknaden och avsikten är att fortsätta växa med god lönsamhet. Detta genom en enkel och effektiv operationell modell och fokuserad tillväxt inom butiksexpansion, e-handel och med ständig sortimentsutveckling.

Hemfixarna och Byggmax har satt samman ett antal tjänster för utvalda grenar i sortimentet som vi tror tillsammans med våra tjänster kommer öka försäljningen. Vi inleder med ett 20 tal tjänster för att testa av efterfrågan samt trimma processerna. Därefter kall tjänsteutbudet öka med samma antal varje år. Vi ersätter därmed den offertjänst Byggmax testat ett par år mot vår magiska modell med fasta priser på små enkla monteringar och installationer.

Innan lanseringen har vi satt upp en iframe lösning som öppnar upp ett separat orderflöde där kunden beställer sin tjänst utan att lämna byggmax.se eller huvudköpresan. Förutom webblanseringen kommer tjänsterna visas i de xxx butikerna på skyltar och kort.
Vi kommer därmed öppne upp Byggmax för kunder som inte kan eller vill göra jobbet själva. En helt ny kundgrupp som ställer krav på bekvämlighet, tydliga kundresor och fasta priser står för dörren. Tillsammans med Byggmax bryter vi ny mark och driver in dessa kräsna men köpstarka kunder till Byggmax.