Sparfönster  producerar och levererar förstklassiga energieffektiva fönster och dörrar efter specialmått, och gör det dessutom till rimliga priser.
Sortiment består av olika modeller, färger och material såsom trä, trä/alu och PVC med  unika typer såsom moderna fönster med stort fokus på energioptimering, säkerhet och funktionalitet.
Kombinationen av rätt produkter och att kunderna köper direkt från Sparfönsters egen fabrik utan dyra mellanhänder, innebär att de kan erbjuda hög kvalitet till ett lägre pris.

Sedan 2014 har Sparfönster varit en del av en av Europas förande fönsterkoncerner Inwido. Förutom försäljning online finns moderna showrooms i Stockholm och Jönköping.

Hemfixarna jackar i kundresan med fasta priser på installation oavsett om kunden köper online eller i samråd med personalen. Vi finns redo i hela landet för att ta oss an såväl stora som små fönsterbyten. Med våra duktiga snickare ser vi till att kunderna får perfekt monterade fönster och dörrar oavsett om det är enkla standard fönster eller måttanpassade specialfönster som skall monteras. Vi hjälper även till at ta måtten när kunder skall beställa dörrar. Hemfixarna växer inom affärsområde Bygg och ser stor potential att växla upp fönster och dörrmonteringen med detta partnersamarbete.