/ Fixarbloggen / Fixarbloggen / Fixare 360 anställd!

Fixare 360 anställd!

Rekryteringen går som tåget och idag skrev vi avtal med vår 360e Fixare som heter Anders och bor i Malmö. För att öka fokus ytterligare har vi anställt Oskar som är rekryteringsansvarig och som uteslutande driver rekryteringen av nya Fixare. Fixarna och därmed även rekryteringen är stommen i verksamheten och vår strävan att leverera landets mest kvalificerade tekniker vilka alla passerat vårt svåra 100 frågors test.

Efter testet följer intervjuer och kontroll mot belastningsregistret för att sedermera avslutas i att anställningsavtal tecknas. Kvalité är en självklarhet för oss och arbetet med rekryteringen är därmed högsta prioritet.

Merparten av våra Fixare är ungdomar som befinner sig i ett uppstartsskede i livet. Just därför är det inte konstigt att vi ständigt måste fylla på med nya Fixare för att kompensera för de naturliga avgångar som är konsekvensen av att arbete och studier förändrar livssituationen med kort varsel.

Vi hälsar Oskar välkommen ombord och önskar honom lycka till.